Menu

Politiet har fått inn 130 tips i Tengs-saken

Sør-Vest politidistrikt har fått inn rundt 130 tips siden de startet å etterforske Tengs-saken på nytt i januar i fjor, men saken står fortsatt på stedet hvil.

Ferdselsforbud i Odda etter flommen

Brua over Opoelva i Odda kommune ble mandag vurdert som så utrygt at politiet nedla ferdselsforbud.

Fortsatt ferdselsforbud og stengte veier etter flommen

Til tross for at flomtoppen er nådd, er det ferdselsforbud på flere veistrekninger i Luster, Odda og Gulen. Flere personer er evakuert, mens andre er isolert.

Den savnede 47-åringen er funnet

Den savnede 47-åringen er funnet død i sjøen i området der en sjark forliste på Bokn lørdag. Han er nå hentet opp fra vannet.

Ras, flom, stengte veier og høy beredskap natten gjennom

Flere veier i Sogn og Fjordane,Oppland og Odda er stengt som følge av høy vannstad. Flere steder jobbes det på spreng for å forebygge skader.

Flom truer husdyr i Sauda

Fem mennesker er evakuert etter at elva gjennom Hellandsbygda i Sauda har gått over sine bredder. To gårder med dyr er truet.

Hummerfiskerne i Bokn er brødre

Det var brødrene Arvid (51) og Kurt Jøsang (47) som var om bord da båten deres forliste under hummerfiske i Bokn i Rogaland lørdag. Begge er trolig døde.

Savnet mann antas å ha omkommet

Hummerfiskeren som har vært savnet etter forliset på Bokn lørdag, er trolig død. Søndag morgen fortsetter letingen på land.

Søket trappes ned

Søket etter den savnede hummerfiskeren i 40-årene ved Arsvågen på Bokn trappes ned gjennom natten. 51-åringen som ble hentet opp fra vannet er erklært død på sykehuset.

Hummerfisker døde på sykehuset

51-åringen som ble hentet opp av sjøen utenfor Bokn lørdag formiddag er død. En annen mann er savnet etter at sjarken deres gikk ned. De to kommer begge fra Bokn-området.

Hummerfisker kritisk skadd etter forlis

51-åringen som ble fløyet til sykehus i Bergen etter å ha blitt hentet livløs opp av sjøen utenfor Bokn, er kritisk skadet. En annen mann er savnet etter at sjarken deres gikk ned.

Hummerfisker funnetp livløs etter forlis

En mann er fløyet til sykehus etter å ha blitt hentet livløs opp av sjøen i Bokn i Rogaland. En annen mann er savnet etter at sjarken deres gikk ned.

29 millioner rammet av Facebook-hacking

Hackere fikk tilgang på personopplysninger fra 29 millioner brukere etter dataangrepet mot Facebook forrige måned.

FKH-veteran legger opp tidligere enn planlagt

En kneskade tvinger Haugesund-stopper Vegard Skjerve til å sette karrierepunktum allerede før sesongen er over.

Verdens børser faller

Pilene peker rett ned på verdens børser etter en av de verste dagene på Wall Street på måneder. Ekspertene sier det kan være starten på en større korreksjon.

Kraftig fall på Oslo Børs

Etter store børsfall både i USA og Asia fulgte hovedindeksen på Oslo Børs etter med et fall på 3,64 prosent til 880,94 poeng etter få minutters handel torsdag.

FK Haugesund i faresonen økonomisk

FK Haugesund sliter økonomisk. Klubben må nå lage en realistisk handlingsplaner for å gjenopprette positiv egenkapital og for å opprettholde sin klubblisens.

Politiet ønsker tips om død kvinne

Identiteten til den døde kvinnen som ble hentet opp fra sjøen mellom Lindøy og Vassøy i Stavanger mandag, er fortsatt ukjent. Ingen har meldt henne savnet.