Menu

Mann omkom i trafikkulykke i Moss

En mann i 20-årene omkom i en trafikkulykke i Moss natt til søndag. Vitner sier til politiet at høy fart kan være årsaken til ulykken.

En person omkom i trafikkulykke i Moss

En person er bekreftet omkommet i en singelulykke i Moss natt til søndag. Pårørende er ikke varslet.

Zuccarello og Dallas Stars med ny seier i sluttspillet

Dallas Stars vant 5-3 etter nok en målfest i sluttspillet mot Nashville Predators i NHL. Dermed har laget til Mats Zuccarello et overtak med to kamper igjen.

Sudans militærjunta og protestleder enige om flere samtaler

Sudans militærjunta og protestbevegelsen er enige om å ha flere samtaler for å nå et sivilt styre, sier protestleder Siddiq Yousef etter lørdagens møte.

Barcelona tok knepen hjemmeseier

Barcelona gjorde kun det som var nødvendig i 2-1-seieren hjemme mot Real Sociedad. Jordi Albas lave skudd etter litt over en time avgjorde.

Norsk Tipping trakk 66 millionpremier påskeaften

63 personer og tre andelslag går siste del av påsken i møte med en millionpremie på konto etter Norsk Tippings såkalte supertrekning påskeaften.

Trakk 66 Lotto-millionærer påskeaften

66 personer går siste del av påsken i møte som Lotto-millionærer etter Norsk Tippings såkalte supertrekning påskeaften.

Ødegaards hjørnespark ga tre Vitesse-mål

Martin Ødegaard fortsetter storspillet i Nederland. Lørdag radet han opp tre nye assist med giftige cornere i Vitesses 4-1-seieren over Zwolle.

Carlsen med sliteseier mot tysk 14-åring

Magnus Carlsen fikk det tøft på veien mot åpningsseieren over Vincent Keymer (14) i storturneringen i Karlsruhe lørdag. Han vant etter en real sjakkmaraton.

Over 200 pågrepet under gule vester-protest i Paris

Over 200 personer er pågrepet i Paris, hvor det brøt ut sammenstøt flere steder da tusenvis av demonstranter i gule vester protesterte for 23. helg på rad.

Over 60 regimekrigere drept i Syria

IS og al-Qaida-tilknyttede opprørere har drept over 60 soldater og regimetro militskrigere i Syria de siste par dagene, opplyser eksilgruppen SOHR.

Hund angrep barn og politi i Larvik – eier pågrepet

Politiet har pågrepet en mann i 40-årene og har kontroll på en hund som angrep flere personer i Larvik.

Newcastle med tabellhopp etter Ayoze-hattrick

Ayoze Pérez ble nok en gang Newcastles store spiller med måltrippel i lørdagens 3-1-seier hjemme mot Southampton.

Snuoperasjon sikret Juventus’ åttende strake ligatittel

Juventus snudde 0-1 til 2-1 hjemme mot Fiorentina og kunne juble for Serie A-gull fem kamper før slutt. Ligatittelen er klubbens åttende på rad.

Nordmann siktet for drap i Latvia

En norsk statsborger er siktet for drap i Riga, opplyser Sørvest politidistrikt. Mannen meldte seg selv på politihuset på Grønland i Oslo langfredag.

Saudi-Arabia bombet hule ved presidentpalasset i Jemen

Den saudiledede koalisjonens kampfly har ødelagt en grotte som brukes av opprørere til å lagre droner i Jemens hovedstaden Sana, ifølge en talsmann.

Nytt tennissjokk i Monte Carlo: Nadal feid av banen i semifinalen

For første gang siden 2015 får Monte Carlo Masters en annen vinner enn Rafael Nadal. Den spanske gruskongen fikk skikkelig stryk i lørdagens semifinale.

King brente kjempesjanse i hjemmetap mot Nordtveits Fulham

Joshua King hadde en stor sjanse til å sende Bournemouth i føringen mot Håvard Nordtveits Fulham. Istedenfor tok London-klubben sesongens første borteseier.

King brant kjempesjanse i hjemmetap mot Nordtveits Fulham

Joshua King hadde en stor sjanse til å sende Bournemouth i føringen mot Håvard Nordtveits Fulham. Istedenfor tok London-klubben sesongens første borteseier.

Sju drept i angrep mot departement i Kabul

Minst sju mennesker ble drept i et flere timer langt angrep mot Afghanistans kommunikasjonsdepartement i Kabul. Taliban nekter for å være involvert.

Sudans protestledere skal møte militærrådet

Demonstrasjonene fortsetter i Sudan, men protestlederne skal i helgen i samtaler med militærjuntaen, ifølge representanter for protestbevegelsen.

Bayern unngikk feilskjær i gullkampen

Bayern München slet lenge med å score mot Werder Bremen, men Niklas Süle sørget for at storklubben er i førersetet i gullstriden fire runder før slutt.

Ellevill oppvisning av Looking Superb, har tjent 4,1 mill. kroner i Frankrike

Den norske travhesten Looking Superb fortsetter sitt eventyr. Lørdag vant han et storløp i Paris og tjente 800.000 nye kroner. Tiden 1.10,6 var sensasjonell.

Tripoli-regjeringens styrker går til motangrep

Styrker som kjemper for den FN-støttede regjeringen i Libya, sier de har satt i gang en større offensiv mot krigsherren Khalifa Haftars styrker sør for Tripoli.

Norge arrangerer første offisielle VM i fischersjakk

Fischersjakk er innvilget VM-status. Til høsten skal Magnus Carlsen kjempe om tittelen på Henie Onstad Kunstsenter i Bærum.

Over 120 pågrepet under gule vester-protest i Paris

Minst 126 personer er pågrepet i Paris, hvor det brøt ut spredte opptøyer da de gule vestene demonstrerte for 23. lørdag på rad.

Stortalent ga Manchester City revansj mot Tottenham

Manchester City slo tilbake etter onsdagens mesterligaexit med å slå Tottenham 1-0 lørdag. Phil Foden (18) sørget for at de lyseblå holder koken i gullkampen.

18-åring sikret Manchester City revansj mot Tottenham

Manchester City slo tilbake etter onsdagens mesterligaexit med å slå Tottenham 1-0 lørdag. Phil Foden (18) sørget for at de lyseblå holder koken i gullkampen.

Ruter advarer mot svindel-sms

Kollektivselskapet Ruter advarer sine kunder mot en SMS hvor det står at de deler ut gratisbilletter.

Kabul-angrep avsluttet – angriperne drept

Et seks timer langt angrep mot Afghanistans kommunikasjonsdepartement er avsluttet. Angriperne er drept, ifølge myndighetene.

Målpoeng for norske Shenzhen-profiler

Ole Kristian Selnæs scoret på pasning fra debutant Ola Kamara da Shenzhen spilte 2-2 borte mot Beijing Renhe i den kinesiske superligaen lørdag.

Tre City-spillere nominert til årets Premier League-spiller av spillerne selv

Sergio Agüero, Raheem Sterling, Bernardo Silva, Virgil van Dijk, Sadio Mané og Eden Hazard er spillerforeningens kandidater til årets spiller i Premier League.

Mueller-rapporten i bokform inn på bestselgerliste

Bokversjoner av spesialrådgiver Robert Muellers rapport ligger øverst på Amazons bestselgerliste lørdag, selv om rapporten er publisert gratis på nettet.