Menu

Oslo Børs faller over 2 prosent

Som ventet åpnet Oslo Børs med fall mandag morgen. Etter få minutters handel har hovedindeksen falt over 2 prosent.

Mer enn 25 millioner passasjerer på Oslo bussterminal i fjor

Trafikken ved Oslo bussterminal økte med 2,4 prosent fra 2018 til 2019. Det utgjør en økning i antall passasjerer på nær 600.000.

Virustilfeller registrert i Bahrain og Kuwait

Bahrain og Kuwait har registrert de første smittetilfellene av covid-19-viruset, melder statlige medier i landene.

Virusfrykt utsetter fotballstarten i Sør-Korea – rammer norsk landslagsspiss

Virusfrykt i Sør-Korea gjør at landslagsspiss Bjørn Maars Johnsen og hans Ulsan Hyundai må utsette seriestarten i K-league.

MDGs fylkesleder i Rogaland meldte seg ut av partiet

MDG Rogalands tidligere fylkesleder Rita Kristin Veland har trukket seg fra vervet og meldt seg ut av partiet. Hun mener partiet driver med skremselspropaganda.

18 av 20 høyesterettsdommere er Oslo-utdannet

18 av 20 høyesterettsdommere har sin utdanning fra Oslo, mens 17 av dem har mesteparten av yrkeserfaringen derfra. Tretten av dem er oppvokst i Oslo-området.

Tredje strake St. Louis-tap for Zuccarellos Wild

Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild tapte 1-4 for St. Louis Blues i søndagens NHL-kamp. Det var Minnesotas tredje strake tap mot Blues.

Norske reisende fortsatt strandet på Gran Canaria

Foreløpig kommer ikke norske reisende med SAS og Norwegian seg hjem fra Kanariøyene, der flyplassene har vært rammet av sandstorm.

Olsbu Røiseland og Thingnes Bø med heftig VM-inntekt

Marte Olsbu Røiseland ble VM-dronning og kan ta med seg en million i rene premiepenger fra Anterselva. Også Johannes Thingnes Bø får godt betalt.

Virusutbruddet kan føre til utsettelse av årets folkekongress i Kina

I alt 150 flere mennesker har omkommet av det nye koronaviruset det siste døgnet, melder kinesiske helsemyndigheter som vurderer å utsette årets folkekongress.

Asias børser faller etter nyheter om flere virusdøde

De fleste av børsene i Asia startet den nye handelsuken med markert nedgang etter nyheter om at koronaviruset covid-19 spredte seg og flere ble meldt døde.

Minnesota Wild tapte 1–4 hjemme for St Louis Blues

Minnesota Wild hadde besøk av St. Louis Blues søndag kveld og tapte for tredje gang på rad mot dem.

150 flere døde av covid-19 i Kina

I alt 150 flere mennesker har omkommet som følge av det nye koronaviruset covid-19 det siste døgnet, melder kinesiske helsemyndigheter.

Sør-Korea melder om flere syke og døde av covid-19

Myndighetene i Sør-Korea melder om to til er døde og 161 flere er registrert smittede av det nye koronaviruset.

Israel bombet mål på Gazastripen og i Syria etter rakettangrep

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen og i Syria etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren.

Flyplassen på Gran Canaria åpnet igjen

Den spanske flyplassoperatøren Aena opplyste like over midnatt at alle flyplasser på Gran Canaria er åpnet igjen. Flyplassen på Tenerife er fortsatt stengt.

Neymar utvist da PSG bød opp til målfest

Paris Saint-Germain slo Bordeaux 4-3 i fransk Ligue 1 søndag. På tampen pådro den brasilianske superstjernen Neymar seg sitt andre gule kort og ble utvist.

Hovland tok historisk PGA-seier tross mareritthull og uvær i avslutningsdrama

243 dager etter at han debuterte som proffspiller tok Viktor Hovland søndag sin første tittel på PGA-touren i golf. Avslutningen i Puerto Rico ble et golfdrama.

Atletico snudde til viktig seier

Villarreal tok ledelsen, men Atlético Madrid slo tilbake og vant 3-1 i La Liga søndag. Seieren var viktig i kampen om mesterligaplass neste sesong.

Viktor Hovland tok historisk PGA-seier tross mareritthull og uvær i avslutningsdrama

243 dager etter at han debuterte som proffspiller tok Viktor Hovland søndag sin første tittel på PGA-touren i golf. Avslutningen i Puerto Rico ble et golfdrama.

Ambulanse kolliderte under utrykning i Troms

En ambulanse under utrykning kolliderte med en personbil i Balsfjord kommune i Troms søndag.

Værfast på Gran Canaria

Værfaste nordmenn på Gran Canaria kommer seg trolig ingen vei før tidligst mandag. SAS og Norwegian har kansellert alle avganger til og fra ferieøya.

Ocean Viking-passasjerer i karantene i Italia

Norskeide Ocean Viking fikk søndag legge til kai i Sør-Italia med 274 mennesker som er reddet i Middelhavet.

Stanser togtrafikk til Italia på grunn av koronavirus

De østerrikske statsbanene ÖBB stanser all togtrafikk til og fra Italia etter at to passasjerer som mistenkes for virussmitte, ble stanset på grensa.

Israel bomber Gazastripen etter rakettangrep

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren.

Ingen fanget i ruinene etter jordskjelv i Tyrkia

Et jordskjelv med en styrke på 5,7 rammet søndag grenseområdet mellom Iran og Tyrkia. Ni personer er døde, inkludert fire barn, ifølge tyrkiske myndigheter.

Arbeidstilsynet: Alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven i XXL

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte.

Manglerud Star nærmer seg sikker plass etter ny seier

Manglerud Star er bare to poeng bak Narvik etter 4-2-seier over tabelljumbo Grüner i eliteserien i hockey søndag. Vålerenga nærmer seg Lillehammer på 3.-plass.

MDGs valgkomité vil ha Une Bastholm som partileder

Une Bastholm er innstilt som partileder av MDGs valgkomité. Lan Marie Berg og Arild Hermstad foreslås som nestledere.

Brassescoring åpnet målfesten da Arsenal slo Everton

Dominic Calvert-Lewin åpnet scoringsfesten med et brassespark etter et knapt minutt, men Arsenal snudde og vant 3-2 over Everton i Premier League søndag.

Sesongen over for uheldig Krog, brakk håndleddet

Magnus Krog pådro seg brudd i håndleddet under søndagens verdenscuprenn i kombinert i Trondheim. Dermed er sesongen over for hans del.

Drastiske tiltak mot virus-spredning i Italia

Tallet på virussmittede i Italia har økt til 130, og tre personer er døde. Italia er ved siden av Iran og Sør-Korea hardest rammet av viruset utenfor Kina.

Nytt tap Vipers i mesterligaen, fortsatt håp om avansement

Vipers tapte den viktige mesterligakampen mot Esbjerg 30-35 søndag. Med to kamper igjen er det fire poeng opp til 4.-plassen som gir videre mesterligaspill.