Menu

Volkswagen økte salget i fjor

Som ventet hadde den tyske bilgiganten Volkswagen høyere driftsresultat og salg i 2022 enn året før. Selskapet bommet derimot på kontantstrømmålet.

Antallet døde i jordskjelvet i Tyrkia og Syria har passert 7.800

Flere enn 7.800 mennesker er så langt bekreftet omkommet i jordskjelvet som rammet Tyrkia og Syria, ifølge oppdaterte tall fra begge land.

Sene mål sendte Freiburg videre i cupen

Sandhausen-spiss Hamadi Al Ghaddioui gjorde selvmål med armen i det 87. minutt og sendte Freiburg videre til kvartfinale i den tyske cupen.

Sharp og Berge avgjorde på overtid for Sheffield United – møter Tottenham

Billy Sharp og Sander Berge scoret på overtid da Sheffield United slo Wrexham 3-1 i en dramatisk omkamp i FA-cupen. Tottenham venter i neste runde.

Saudiarabiske Al-Hilal til finale i klubb-VM – slo ut Flamengo etter to straffespark

Al-Hilal fra Saudi-Arabia skal spille finale i klubb-VM fotball. Luciano Vietto og Salem Al Dawsari spilte hovedrollene da brasilianske Flamengo ble slått 3-2.

88.000 uføre får ekstra penger i februar – en uke etter skjema

Nav gir 3.000 kroner som en engangsutbetaling til alle uføre på minstesatsene, til sammen 88.553 personer, nå i februar.

Botheim fikk medhold mot Krasnodar – hadde rett til å terminere kontrakten

Erik Botheim ble klaget inn for Fifa etter at han terminerte kontrakten med russiske Krasnodar. Nå har han fått fullt medhold i Fifas konfliktråd, melder VG.

Antallet døde i jordskjelvet i Tyrkia og Syria har passert 7.300

Flere enn 7.300 mennesker er så langt bekreftet omkommet i jordskjelvet som rammet Tyrkia og Syria, ifølge oppdaterte tall fra begge land.

Colturi ødela korsbåndet under trening i VM – sesongen over

Den albanske alpinkometen Lara Colturi (16) ødela korsbåndet da hun falt under oppvarming til tirsdagens utfortrening i alpin-VM. Sesongen hennes er over.

Fire søramerikanske land vil ha VM sammen i 2030

Argentina, Chile, Uruguay og Paraguay bekreftet tirsdag at de sammen søker om å få arrangere fotball-VM for menn i 2030.

Tyrkia: Konteinerhavn-brann slukket

Brannen som brøt ut i en stor konteinerhavn etter jordskjelvet, er slukket, ifølge Tyrkias forsvarsdepartement. Det er uklart når driften gjenopptas.

Tyskland bekrefter at Ukraina kan få opptil 178 Leopard 1-stridsvogner

På et besøk i Kyiv bekrefter Tysklands forsvarsminister Boris Pistorius at Ukraina skal få over 100 Leopard 1-stridsvogner. Totalt kan det bli så mange som 178.

Antallet døde i jordskjelvet i Tyrkia og Syria har passert 6.300

Flere enn 6.300 mennesker er så langt bekreftet omkommet i jordskjelvet som rammet Tyrkia og Syria, ifølge oppdaterte tall fra begge land.

Spiegel: Tyskland godkjenner leveranser av Leopard 1-stridsvogner til Ukraina

Den tyske regjeringen har gitt grønt lys til leveranser av 178 Leopard 1-stridsvogner til Ukraina, erfarer nyhetsmagasinet Spiegel.

Jakob Ingebrigtsen friskmelder seg selv

Den norske friidrettsstjernen Jakob Ingebrigtsen har hatt en tøff start på sesongen. Nå deler han på Instagram gladnyheten om at han er i full trening igjen.

Ukraina skal få over 100 Leopard 1-stridsvogner, bekrefter Tysklands forsvarsminister i Kyiv

Den tyske forsvarsministeren Boris Pistorius kom tirsdag til Kyiv. Der sa han at Ukraina skal få over 100 Leopard 1-stridsvogner fra flere europeiske land.

FNs spesialrapportør om utestengelse av russere: – Direkte diskriminering

Alexandra Xanthaki. spesialrapportør for kulturelle rettigheter i FN, ber IOC slippe til russiske utøvere uavhengig av deres holdning til krigen i Ukraina.

Palestinsk tenåring drept av israelske soldater i Nablus

En palestinsk 17-åring ble skutt og drept da israelske soldater tirsdag rykket inn i Nablus på den okkuperte Vestbredden, ifølge palestinske myndigheter.

Mindre gruppe norske borgere ennå ikke gjort rede for etter jordskjelv i Tyrkia og Syria

Det er en mindre gruppe – færre enn ti – norske borgere som ikke er blitt gjort rede for etter jordskjelvet i Tyrkia og Syria, opplyser Utenriksdepartementet.

Det blir ingen kontrollsak om lønnsstøtten i Stortinget

Etter et møte i kontrollkomiteen er det klart at det ikke blir noen kontrollsak om lønnsstøtten til bedriftene. Dermed kan neste steg bli et søksmål mot staten.

Norge gir 150 millioner kroner til Tyrkia og Syria etter jordskjelvkatastrofen

Norge gir 150 millioner kroner i støtte til Tyrkia og Syria etter de katastrofale jordskjelvene. Pengene går i hovedsak gjennom humanitære organisasjoner.

Dobbelt italiensk i treningsomgang – Shiffrin dropper utfor

Sofia Goggia og Elena Curtoni noterte de beste tidene under kvinnenes første utfortrening i alpin-VM tirsdag. Kajsa Vickhoff Lie var beste norske på 11.-plass.

Årets hagefugltelling: Uvanlig mye flaggspett i Norge

500.000 fugler er telt opp i den årlige hagefugltellingen. Resultatet viser at flaggspetten var uvanlig tallrik blant de 10.500 hagene som var med i tellingen.

Erdogan erklærer unntakstilstand

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan erklærer unntakstilstand i tre måneder i de jordskjelvrammede delene av landet.

De desperate ropene fra ruinene i Tyrkia og Syria er i ferd med å stilne

Håpet om å finne flere overlevende etter jordskjelvet som rammet grenseområdet mellom Tyrkia og Syria, er snart ute. WHO frykter at 20.000 liv kan ha gått tapt.

PSG etterforskes for bruk av svart arbeidskraft

Fotballstorheten Paris Saint-Germain er under etterforskning av påtalemyndigheten i Frankrike for bruk av svart arbeidskraft.

Danmark sender gamle Leopard-stridsvogner til Ukraina

Danmark har besluttet at landets gamle Leopard-stridsvogner skal gis til Ukraina, melder DR.

Europacupseier til Møller i Italia

Oppdal-alpinisten Fredrik Møller kjørte inn til seier i europacuprennet i storslalåm i italienske Folgaria tirsdag.

Tyrkisk konteinerhavn står i brann etter jordskjelvet

En av Tyrkias største konteinerhavner er midlertidig stengt som følge av en storbrann utløst av jordskjelvet, ifølge shippinggiganten A.P. Møller Mærsk.

Pinturault tok VM-gullet i superkombinasjonen på hjemmebane – McGrath på 5.-plass

Veteranen Alexis Pinturault (31) avviste all motstand og seiret i superkombinasjonen i VM i alpint. Medaljen glapp for Atle Lie McGrath.

Kong Harald sender kondolanser til Tyrkias president og det syriske folk

Kong Harald har sendt kondolanser til Tyrkias president og det syriske folk etter jordskjelvet som til nå har krevd tusenvis av menneskeliv i Tyrkia og Syria.

Økning i salg av sesongkort i Eliteserien

Klubbene i Eliteserien har solgt langt flere sesongkort foran årets fotballsesong enn på samme tid i fjor.

Einar Idland fra Dizzie Tunes er død

Einar Idland fra Dizzie Tunes døde tirsdag, 79 år gammel, skriver Varden.