Menu

Debutant ble matchvinner da Vålerenga slo Stabæk

Vålerengas nysignering Ajara Nchout scoret kampens eneste mål da Vålerenga slo Stabæk i Toppserien søndag.

Norsk 17-åring scoret i første kamp på Tottenhams nye stadion

Southampton-spiller Kornelius Normann Hansen (17) fikk æren av å score det første bortemålet da Tottenhams nye storstue ble innviet med en U18-kamp søndag.

Militærjuntaen mot valgseier i Thailand

Militærjuntaens støtteparti har tatt en uventet ledelse i Thailands første valg siden kuppet for fem år siden. Over 12 millioner stemte imot kuppmakerne.

VGs gransking offentliggjøres til uka

VG arbeider med å kvalitetssikre rapporten om avisens håndtering av saken med Trond Giske-videoen. Rapporten offentliggjøres neste uke.

Thingnes Bø kronet sesongen med Kollen-hattrick: – Ubeskrivelig

Johannes Thingnes Bø var igjen i egen klasse og tok en ny overlegen seier i søndagens verdenscupfinale i Holmenkollen. Det var hans 16. triumf for sesongen.

Johannes Thingnes Bø kronet sesongen med suveren Kollen-seier

Johannes Thingnes Bø var igjen i egen klasse og tok en ny overlegen seier i søndagens verdenscupfinale i Holmenkollen. Det var hans 16. triumf for sesongen.

13 cruisepassasjerer fortsatt innlagt på sykehus

Totalt har 25 personer blitt behandlet på sykehus i Molde og Kristiansund etter hendelsen med cruiseskipet Viking Sky.

Klæbo rykket og vant verdenscupen etter thriller: – Fikk det som jeg ville

Johannes Høsflot Klæbo utmanøvrerte Aleksandr Bolsjunov før oppløpet og vant minitouren i Canada. Det ga han samtidig en ny sammenlagtseier i verdenscupen.

Viking Sky: Kapteinen fulgte råd fra losene

Det var ingenting som tilsa at Viking Sky ikke skulle fortsette reisen i uværet lørdag, bekrefter Kystverket.

Cruiseskipet Viking Sky har lagt til kai i Molde

Ved 16.20-tiden søndag la cruiseskipet Viking Sky endelig til kai etter et strabasiøst døgn.

Militærjuntaens parti leder i Thailand

Militærjuntaens støtteparti har tatt en uventet ledelse i valget i Thailand, opplyser valgkommisjonen etter at 90 prosent av stemmene er telt.

Molde gjør seg klar for cruisepassasjerer

Et kjøpesenter i Molde åpner for de evakuerte passasjerene fra cruiseskipet Viking Sky. Et mottakssenter er opprettet på Seilet hotell. Røde Kors er også klare.

IS-krigere dukker opp fra tunneler i Syria

Væpnede islamister kommer ut av tunneler for å overgi seg til de USA-støttede styrkene som nedkjempet IS øst i Syria i helgen, opplyser en kurdisk talsmann.

Mann som ble skutt av politiet, har ikke villet la seg avhøre

Mannen som ble kritisk skadd da han ble skutt av politiet på Skjetten på Romerike fredag, har ikke villet la seg avhøre, opplyser politiet.

Fem millioner ber May avlyse brexit

En britisk kampanje som tar til orde for å skrote hele brexit-prosessen, har fått over 5 millioner underskrifter.

Østberg vant verdenscupen sammenlagt: – Det er kjempestort

Stina Nilsson vant for andre dag på rad på søndagens jaktstart i Canada. Ingvild Flugstad Østberg ble nummer tre. Det holdt til å vinne verdenscupen.

Kjøpesenter i Molde åpner for cruisepassasjerer

Et kjøpesenter i Molde er åpnet for de evakuerte passasjerene fra cruiseskipet Viking Sky. Et mottakssenter blir opprettet på Seilet hotell.

Østberg vant verdenscupen sammenlagt

Stina Nilsson vant for andre dag på rad på søndagens jaktstart i Canada. Ingvild Flugstad Østberg ble nummer tre. Det holdt til å vinne verdenscupen.

Dødstallet stiger etter syklon i Øst-Afrika

Dødstallet stiger fortsatt etter syklonen Idais herjinger i de tre østafrikanske landene Mosambik, Malawi og Zimbabwe. Over 750 er bekreftet døde.

Forsvaret: Redningsaksjon helt på kanten av hva helikoptrene kunne klare

Evakueringen av så mange cruisepassasjerer i uværet var helt på kanten av hva redningshelikoptrene kan takle, sier 330-skvadronen.

Eckhoff ett sekund fra seieren i verdenscupavslutningen i Holmenkollen

Tiril Eckhoff hentet nesten inn Hanna Øberg etter den siste skytingen, men den svenske jenta holdt unna på tampen og vant i Holmenkollen.

Passasjer: – Fikk Titanic-følelse

Flere av passasjerene om bord på Viking Sky roser både mannskapet og redningsmannskapene. De beskriver opplevelsen som «surrealistisk».

Cruiseskip på vei mot Molde – 479 er evakuert

Cruiseskipet Viking Sky er på vei til Molde for egen maskin, og evakueringen er satt på vent. Fram til nå er 479 personer hentet i land. Av dem er 20 skadd.

Lagerbäck tok oppgjør med medienes spillerkritikk

Lars Lagerbäck hadde noe på hjertet i møtet med norske medier dagen etter tapet mot Spania. Han gikk i rette med det han oppfattet som nedvurdering av spillere.

Måling: Opposisjonen i Thailand ligger an til å få flest stemmer

Opposisjonspartiet Pheu Thai ligger an til å få flest stemmer i søndagens valg i Thailand, men ikke nok til å danne regjering, ifølge valgdagsmåling.

Cruiseskip slepes mot Molde – 479 er evakuert

Slepet av cruiseskipet Viking Sky til Molde har begynt, og evakueringen med helikopter er satt på vent. Fram til nå er 479 personer hentet i land. 20 er skadd.

Monsterhopp av Kobayashi sørget for japansk jubel

Ryoyu Kobayashi hoppet nesten 500 meter på sine to hopp i sesongens siste renn i Planica. Johann André Forfang ble beste norske på en skuffende 7.-plass

Svensk midtbanestjerne spiller ikke mot Norge

Sverige må klare seg uten midtbanespiller Emil Forsberg i tirsdagens kamp mot Norge. Det bekrefter det svenske fotballforbundet.

Lundby avsluttet praktsesongen med seier

Maren Lundby tok søndag sin 12. verdenscupseier for sesongen. Hun avsluttet med en overlegen seier i russiske Tsjajkovskij.

Kobayashi leder etter monsterhopp, beste norske på 9.-plass

Ryoyu Kobayashi leder etter en omgang i Planica. Japaneren klinte til med et kjempehopp på 252 meter. Johann André Forfang er beste nordmann på 9.-plass.

Cruiseskip slepes mot Molde – 463 er evakuert

Slepet av cruiseskipet Viking Sky til Molde har begynt, og evakueringen med helikopter er satt på vent. Fram til nå er 463 personer hentet i land.

Kilder: May presses av partifeller til å gå av

Statsminister Theresa May er under økende press fra konservative partifeller til enten å trekke seg eller sette en dato for sin avgang, ifølge britiske medier.

Cruiseskip slepes mot land – pause i evakueringen

Slepet av Cruiseskipet Viking Sky til Molde har begynt, og evakueringen med helikopter er satt på vent. Fram til nå er 460 personer hentet i land.