Menu

Risa matchvinner for United i toppkamp

Vilde Bøe Risa scoret det første målet da Manchester United slo Tottenham 3-0 i den engelske superligaen.

Haavi matchvinner for Roma

Emilie Haavi scoret kampens eneste mål i Romas 1-0-seier over Napoli i kvinnenes Serie A søndag. 29-åringen fortsetter å levere målpoeng i Italia.

Testsenter i Bergen stengt etter stor pågang

Politiet rykket til teststasjonen på Spelhaugen i Bergen søndag etter meldinger om trafikkaos og stor pågang. I 13-tiden ble teststasjonen stengt.

To krisehull ødela for Hovland i Abu Dhabi – belgisk overraskelse vant

En trippelbogey og en dobbeltbogey ødela Viktor Hovlands seierssjanse i Abu Dhabi-mesterskapet i golf. Han endte to slag bak vinneren Thomas Pieters.

Kilde utenfor seierspallen i Kitzbühel

Aleksander Aamodt Kilde ser ut til å ende på 6.-plass i verdenscuputforen i Kitzbühel søndag. Han greide dermed ikke å matche fredagens historiske seier.

Graham Hansen-hattrick og Engen-scoring da Barcelona vant supercupen

Caroline Graham Hansen scoret tre mål og Ingrid Syrstad Engen ett i Barcelonas 7-0-seier over Atlético Madrid i supercupfinalen søndag.

Ny topp 10-plassering for Mowinckel – OL-favoritt Goggia falt stygt

Ragnhild Mowinckel endte på 7.-plass i super-G i Cortina d'Ampezzo. Rennet ble preget av at vinneren av lørdagens utfor, Sofia Goggia, kjørte ut og skadet seg.

Veteranen Loeb ble eldste VM-vinner i rally

Franske Sebastien Loeb har ikke glemt gamle kunster. Søndag ble han den eldste føreren til å vinne en VM-runde i rally med seier i Rally Monte-Carlo.

Frp vil vite prisen på Taliban-besøk

Frp-leder Sylvi Listhaug krever svar fra regjeringen på hvor mye Talibans besøk i Norge koster skattebetalerne.

Toppet norsk herrelag vant OL-generalprøven i skiskytterstafett

Norge med Sturla Holm Lægreid, Tarjei Bø, Johannes Thingnes Bø og Vetle Sjåstad Christiansen var i en klasse for seg og vant skiskytterstafetten i Anterselva.

Norsk EM-spiller isolert med mageinfeksjon – ingen tegn til koronasmitte

Den norske EM-troppen i håndball er nok en gang testet negativ for korona, men Thomas Solstad er rammet av en mageinfeksjon og spiller ikke mot Spania i kveld.

EMs scoringskonge i koronakarantene – Norges tropp fortsatt negativ, Solstad uaktuell mot Spania

Håndball-EMs toppscorer Kay Smits er hittil siste offer for positiv koronatest. Ingen tilfeller er avdekket i Norges tropp, men Thomas Solstad er magesyk.

Graham Hansen og Engen med scoringsshow for Barcelona i supercupfinalen

Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen sto bak alle tre målene før pause i supercupfinalen mellom Barcelona og Atlético Madrid søndag.

EMs scoringskonge i koronakarantene – Norges tropp fortsatt negativ

Håndball-EMs toppscorer Kay Smits er hittil siste offer for positiv koronatest. Ingen tilfeller er avdekket i Norges tropp, men én spiller er magesyk.

Mowinckel mot ny topp 10-plassering – OL-favoritt Goggia falt stygt

Ragnhild Mowinckel havnet nok en gang like unna seierspallen i super-G i Cortina d'Ampezzo. Vinneren av lørdagens utfor, Sofia Goggia, kjørte ut og skadet seg.

EMs scoringskonge i koronakarantene – nederlandsk krise

Håndball-EMs toppscorer Kay Smits er hittil siste offer for positiv koronatest. Nederlenderen går glipp av kampene mot Danmark mandag og Kroatia onsdag.

Lang kø ved testsenter i Bergen: – Beregn lang ventetid

Politiet rykket til teststasjonen på Spelhaugen i Bergen etter melding om trafikkaos. De advarer om lang ventetid for dem som vil teste seg.

EMs scoringskonge i koronakarantene

Håndball-EMs toppscorer Kay Smits er siste offer for positiv koronatest. Nederlenderen går glipp av kampen mot Danmark mandag.

Norges langrennsløpere avsluttet para-VM med bronse på stafetten

Norge sørget for nok en medalje i para-VM med bronse på langrennsstafetten i åpen klasse i Lillehammer søndag.

Oliver Solberg måtte bryte Rally Monte-Carlo – kjørte med eksos inne i bilen

Oliver Solberg og hans kartleser Elliott Edmondson har måttet bryte Rally Monte-Carlo etter å ha blitt syke av eksos inne i bilen.

Para-VM over for Pedersen – røk ut av siste øvelse

Jesper Saltvik Pedersen røk ut i kvalifiseringen i parallellslalåm søndag, ifølge NRK. Dermed ender para-VM for hans del med tre gull og to sølv.

Hovland slo tilbake etter kjempesmell – med i tetstriden

Et mareritthull så ut til å ødelegge Viktor Hovlands seierssjanse i Abu Dhabi-mesterskapet i golf, men nordmannen har hentet seg mesterlig inn igjen.

Ny døgnrekord for smitte i Russland

Koronasmitten skyter fart i Russland, og søndag ble det for tredje dag notert rekord i nye smittetilfeller på grunn av den svært smittsomme omikronvarianten.

FHI vil fortsette å anbefale munnbind framfor maske

Folkehelseinstituttet holder på anbefalingen om bruk av medisinske munnbind framfor filtrerende halvmasker som blir mer og mer vanlig i flere andre land.

Brann henter Glimt-veteran

Midtbanemannen Vegard Leikvoll Moberg (30) vender hjem til Vestlandet og skal spille for Brann i 1. divisjon.

Hovland med trippelbogey i Abu Dhabi – trolig ute av seierskampen

Et mareritthull kan ha ødelagt Viktor Hovlands seierssjanse på siste dag av Abu Dhabi-mesterskapet i golf.

Tyskland lanserer kampanje for å overbevise vaksinemotstandere

Tyske myndigheter lanserer neste uke en kampanje for å nå fram til en sta og motvillig minoritet av vaksinemotstandere som hemmer kampen mot koronaviruset.

Sjokktap for Zverev i Australian Open – smadret racketen i sinne

OL-mester Alexander Zverev tapte overraskende i strake sett for Denis Shapovalov søndag, og dermed er en av de store favorittene ute av Australian Open.

Grunnserievinnerne utslått i NFL-sluttspillet – nytt Niners-mareritt for Aaron Rodgers

Toppseedede Green Bay Packers og Tennessee Titans ble feid ut av NFL-sluttspillet lørdag. For Packers-superstjernen Aaron Rodgers kan det ha vært hans farvel.

Eikeri ute av Australian Open

Ulrikke Eikeri og partneren Aliona Bolsova ble søndag slått ut av doubleturneringen i Australian Open. De tapte mot Anna Danilina og Beatriz Haddad Maia.

Kleveland: – Surrealistisk med tre medaljer

Snowboarder Marcus Kleveland (22) innfridde egne forventninger og stakk av med nok en gullmedalje i X Games i Aspen i Colorado natt til søndag.

X Games: Big air-gull til Kleveland

Snowboarder Marcus Kleveland (22) viser lovende OL-form og sikret seg nok en gullmedalje i X Games i Aspen i Colorado natt til søndag.

Nytt gull til Kleveland i X Games

Snowboarder Marcus Kleveland (22) viser lovende OL-form og sikret seg nok en gullmedalje i X Games i Aspen i Colorado.