Menu

Uvær og vanskelige kjøreforhold

To fjelloverganger stengt, og det er innført kolonnekjøring på tre andre grunnet kraftig vind og vanskelige kjøreforhold.

Millioner av Facebook-bilder synlig uten tillatelse

Facebook innrømmer en feil som har gitt 1.500 ulike apper tilgang til upubliserte Facebook-bilder fra 6,8 millioner brukere.

Horneland takket nei til RBK

Haugesund vil ikke slippe Eirik Horneland til Rosenborg. Selv har han fortalt trønderklubben at han vil bli værende i FKH, erfarer VG.

KrF og Venstre avviser Frp-Listhaugs innvandringsforslag

Venstres Abid Raja og KrFs Kjell Ingolf Ropstad sier til VG at deres partier ikke vil støtte noen av Sylvi Listhaugs tre forslag til ny innvandringspolitikk.

NRK og TV 2 har anmeldt 19 trusselsaker på to år

Siden 2016 har ansatte i NRK og TV 2 vært utsatt for så grove tilfeller av hets og trusler at kanalene har anmeldt totalt 19 saker til politiet.

Listhaug vil ha nye innstramminger i innvandringspolitikken

Frp-nestleder Sylvi Listhaug sier i et intervju med VG at Norge behøver nye innvandringsinnstramminger og at EØS-avtalen bør reforhandles.

Hjelmeset: – Tror Northug er en lettet person i dag

Petter Northugs tidligere landslagskollega Odd-Bjørn Hjelmeset tror kameraten har tatt et riktig valg når han legger opp. Samtidig kan han ikke få rost ham nok.

Verner skog i Vindafjord

Stråtveit naturreservat i Vindafjord kommune skal vernes. Det har regjeringen besluttet i dag.

Haugesund beholder klubblisensen

Haugesund, HamKam, Jerv, Nest-Sotra og Strømmen har alle fått fornyet klubblisensen i norsk toppfotball.

EU ruster opp mot falske nyheter

EU mer enn dobler budsjettet i kampen mot desinformasjon foran det europeiske valget neste år.

FKH til Europa

FK Haugesund får spille Europa-kvalik etter at Rosenborg vant Cupfinalen 4-1 mot Strømsgodset søndag.

De siste artistene på plass til Nobels Fredsfest

Artistlista til den alternative og noe nedskalerte Nobels Fredsfest er nå klar. Julie Bergan, Amanda Delara, Wenche Myhre og Vamp er de siste som er klare.

Fiskebåt brant ved Røvær – mannskapet på seks reddet

Hele mannskapet på seks ble reddet da en fiskebåt begynte å brenne utenfor Røvær i Nord-Rogaland. Båten var overtent da mannskapet gikk i redningsflåten. Fiskebåten gikk ned like før midnatt.

Sylvi Listhaug varsler Facebook-offensiv med ny rådgiver

Frps nestleder Sylvi Listhaug (40) har hentet inn Andreas Jacobsen (24) som sin nye rådgiver. Nå varsler de høyere aktivitet på Facebook.

Trump lover fredsplan for Midtøsten

President Donald Trump legger fram sin lenge varslede fredsplan for Midtøsten i begynnelsen av neste år, opplyser Israels FN-ambassadør.

Småbåt kolliderte med marineskip

En liten fritidsbåt kolliderte søndag ettermiddag med et logistikkskip fra marinen som var på vei fra oppdrag ved vraket av Helge Ingstad. To ble lettere skadd.

Småbåt kolliderte med kystvaktskip

En liten fritidsbåt kolliderte søndag ettermiddag med et kystvaktskip som var på vei fra oppdrag ved vraket av Helge Ingstad. To ble lettere skadd.

Kvinne funnet død i Kopervik

En kvinne i 50-årene har vært savnet i Kopervik på Karmøy siden lørdag kveld. Søndag ble en kvinne funnet død i vannet, og alt tyder på at det er samme person.