fbpx
Menu

Frustrert Klopp etter at Liverpool ga bort seieren: – Prøver å lage overskrifter på min bekostning

Diogo Jota så lenge ut til å bli matchvinner for Liverpool, men Brighton sikret 1-1 på overtid med sitt andre straffespark i lørdagens Premier League-kamp.

Tande ut av bakken på båre etter fall i Ruka

Daniel-André Tande falt i sitt første hopp i Ruka og fraktet ut av bakken av hjelpemannskapene.

Tusenvis demonstrerer mot fransk lovforslag

Flere tusen demonstranter samlet seg lørdag i flere franske byer i protest mot en ny lov som kan gjøre det ulovlig å dele bilder av politifolk i tjeneste.

Kombinert: Riiber med suveren seier i Ruka

Jarl Magnus Riiber gikk ut i ledelsen på langrennsdelen i kombinert i Ruka og kunne enkelt sikre sin annen verdenscupseier av to mulige denne sesongen.

Etiopisk offensiv mot Tigray i gang

Den etiopiske regjeringshæren innledet lørdag en lenge varslet offensiv mot Tigray med artilleri og flyangrep mot hovedstaden Mekele.

Gulbrandsen tomålsscorer da Basaksehir kastet bort tremålsledelse

Fredrik Gulbrandsen scoret to ganger mot Denizlispor, men hans Istanbul Basaksehir ga fra seg ledelsen og spilte uavgjort 3-3 i tyrkisk superliga lørdag.

Arild Hermstad blir vikar for Une Bastholm

Arild Hermstad skal være vikar for MDG-partileder Une Bastholm når hun skal ut i foreldrepermisjon.

Frustrert Liverpool ga bort seieren på overtid – ny skade i bakre ledd

Diogo Jota så lenge ut til å bli matchvinner for Liverpool, men Brighton sikret 1-1 på overtid med sitt andre straffespark i lørdagens Premier League-kamp.

Wierer med kanonåpning på verdenscupen – de norske skjøt seg bort

Tittelforsvarer Dorothea Wierer fortsetter i gul trøye etter 20 treff og seier på normaldistansen i skiskytternes verdenscupåpning i Kontiolahti.

MDG går inn for samarbeid med venstresiden etter valget

Miljøpartiet De Grønne vil jobbe for et regjeringsskifte i stortingsvalget i 2021 og vil først søke samarbeid med Ap og SV. Det har landsstyret vedtatt.

24 nye koronasmittede i Bergen

Det siste døgnet har 24 nye bergensere testet positivt for covid-19. Det er én færre enn fredag og fire færre enn ukesnittet.

Klæbo ledet fra start til mål i Ruka – knuste Bolsjunov

Johannes Høsflot Klæbo tok ledelsen ved første måling og fortsatte å øke forspranget på 15 kilometer klassisk i Ruka lørdag.

Helgheim vraket i nominasjon til Stortinget

Frps innvandringspolitiske talsperson Jon Helgheim tapte kampen mot Morten Wold om den sikre førsteplassen på stortingslista til Buskerud Frp.

Over 400.000 døde av korona i Europa

Over 400.000 koronarelaterte dødsfall er registrert i Europa, ifølge en opptelling gjort av nyhetsbyrået AFP

Sensasjonsløp av ferskingen Lægreid i Finland – vant foran Thingnes Bø

Sturla Holm Lægreid (23) utklasset den øvrige skiskyttereliten i Kontiolahti og tok seieren på normaldistansen etter fire fulle hus på standplass.

Helgheim vraket fra sikker førsteplass på stortingslista til Buskerud Frp

Frps innvandringspolitiske talsperson Jon Helgheim tapte kampen mot Morten Wold om den sikre førsteplassen på stortingslista for Buskerud Frp, melder TV 2.

Kombinert: Riiber går ut i ledelse i Ruka – Jens Lurås Oftebro falt i hoppbakken

Jarl Magnus Riiber leder før langrennsdelen i kombinert i Ruka lørdag. Med et forsprang på 14 sekunder ligger alt til rette for nok en seier i verdenscupen.

Sensasjonsløp av skiskytteren Lægreid i Finland – styrer mot verdenscupseier

Sturla Holm Lægreid (23) utklasser den øvrige skiskyttereliten i Kontiolahti og ligger an til seier på normaldistansen etter fire fulle hus på standplass.

Gisle Meininger Saudland på topp på Frps liste i Vest-Agder

Nominasjonsmøtet i Vest-Agder Frp bestemte lørdag at Gisle Meininger Sundland står på topp på deres stortingsliste foran valget neste høst.

Koronarestriksjoner førte til netthandelrekord på Black Friday

Nordmenn har aldri før handlet så mye på nett i løpet av en dag som de gjorde fredag, ifølge Klarna.

Koronadødsfall ved St. Olavs hospital

En covid-19-pasient ved St. Olavs hospital i Trondheim er død.

Johaug med klar seier i Ruka: – Det var ekstra godt å ta svenskeduellen

Therese Johaug slo sine svenske rivaler da hun gikk inn til seier i lørdagens 10 kilometer i klassisk i verdenscupen i Ruka etter en forrykende avslutning.

29 nye koronatilfeller i Drammen

29 personer i Drammen har fått påvist koronasmitte det siste døgnet. 25 av smittetilfellene er nærkontakter av tidligere påviste tilfeller, mens fire er ukjent.

To nye koronadødsfall på Ahus

To covid-19-pasienter ved Ahus i Lørenskog har dødd det siste døgnet.

Bekymret Weng bryter minitouren i Ruka

Heidi Weng avslutter minitouren i finske Ruka etter kun ett renn. Langrennsstjernen synes koronasituasjonen er skummel og har ingen glede av å gå langrenn nå.

En person alvorlig skadd i eksplosjon i Øvre Eiker

Tre personer er skadd, hvorav en alvorlig, i en eksplosjon ved Skotselv i Øvre Eiker. Trolig dreier det seg om fyrverkeri.

Tredje dag på rad med høye smittetall i Sør-Korea

For tredje dag på rad har Sør-Korea registrert over 500 nye koronatilfeller. Smittespredningen er den største siden utbruddet var på sitt verste tidligere i år.

Hetebølge i Australia

Sommerens første hetebølge har slått inn over deler av Australia med over 40 grader øst i landet.

Ta vaksinen også hvis du har vært koronasmittet

USAs øverste smittevernekspert Anthony Fauci råder amerikanere som allerede har vært smittet av koronaviruset, til å vaksinere seg uansett.

Ingen streik i landets miljøbedrifter

Tre timer på overtid kom Fellesforbundet og Norsk Industri til enighet i meklingen for ansatte i miljø- og gjenvinningsbedrifter. Dermed blir det ikke streik.

Los Angeles innfører nye koronatiltak

Los Angeles fylke innfører nye koronatiltak fra mandag og forbyr folk fra ulike husstander å samles. Det gjøres unntak for trossamfunn og demonstrasjoner.

Tidligere Nortura-ansatt anker dommen

En tidligere salgsleder i Nortura anker fengselsdommen fra Oslo tingrett for grov korrupsjon. Det gjør også en annen tiltalt.

445 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det var ved midnatt natt til lørdag registrert 35.193 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 445 meldte tilfeller siden natt til fredag.