Menu

Retzius i tårer etter brutal EM-nedtur: – Stikker litt i hjertet

Lene Retzius (26) kom til EM-finalen i stav som medaljekandidat, men svingte seg aldri over 4,40 meter og endte sist. Etterpå var hun langt nede.

Vukicevic utslått i friidretts-EM – tror på norsk rekord i løpet av høsten

Vladimir Vukicevic (31) ble nummer seks i sitt semifinaleheat på 110 meter hekk med 13,64 og er ute av EM i friidrett i München.

Vukicevic utslått i friidretts-EM

Vladimir Vukicevic (31) ble nummer seks i sitt semifinaleheat på 110 meter hekk med 13,64 og er ute av EM i friidrett i München.

Retzius sviktet i stavfinalen i EM – endte sist

Lene Retzius (26) stilte som en medaljekandidat, men fikk det ikke til å klaffe og havnet på jumboplassen etter tre riv på 4,40 meter i EM-finalen i stav.

Tromsø videre i cupen etter straffer mot HamKam

Tromsø er klar for 4. runde i NM etter å ha slått HamKam etter straffer på hjemmebane. Begge lagene slet med å finne nettmaskene i 120 minutters spill.

Lecce avbryter låneavtalen med Normann

Mathias Normann skal likevel ikke spille Serie A-fotball for Lecce denne sesongen. Klubben begrunner det med at det oppsto utfordringer med registreringen.

Lecce avslutter låneavtalen med Normann

Mathias Normann skal likevel ikke spille Serie A-fotball for Lecce denne sesongen. Klubben begrunner det med at det oppsto utfordringer med registreringen.

Mol/Sørum direkte til åttedelsfinale – Berntsen og Mol skal spille omspill

Anders Mol og Christian Sørum slo den svenske duoen David Åhman/Jonathan Hellvig i strake sett og går rett til åttedelsfinale i sandvolleyball-EM i München.

Quintana slår tilbake etter Tour de France-disk: – Har aldri brukt stoffet

Sykkelstjernen Nairo Quintana er klar på at han ikke kjenner til bruken av stoffet tramadol etter at UCI disket ham fra sjetteplassen i Tour de France.

Sandvolleyball: Berntsen/Mol videre i EM

Mathias Berntsen og Hendrik Mol slo den israelske duoen Eylon Elazar/Amiram Ohana i strake sett og skal spille omspill til åttedelsfinale.

Ronaldo fikk tilsnakk for mobilslag

Fotballstjernen Cristiano Ronaldo har fått tilsnakk av politiet etter hendelsen der han angivelig slo mobiltelefonen ut av hånden til en ung gutt sist sesong.

LSK-tastefeil lurte tilhengerne – Lehne Olsen-nyhet var «fake news»

Lillestrøm sendte ved en feil ut et nyhetsbrev til fansen der det gikk fram at Thomas Lehne Olsen var klar for comeback i klubben.

Quintana disket fra Tour de France for bruk av forbudt stoff

Den colombianske sykkelstjernen Nairo Quintana mister sjetteplassen fra årets Tour de France grunnet en positiv test på det smertelindrende stoffet tramadol.

Nairo Quintana disket fra Tour de France for bruk av forbudt stoff

Den colombianske sykkelstjernen Nairo Quintana mister sjetteplassen fra årets Tour de France grunnet en positiv test på det smertelindrende stoffet tramadol.

Viborg-spillere mister kamp mot West Ham – får ikke visum til England

Viborgs Ibrahim Said og Alassana Jatta får ikke spille bortekampen mot West Ham i conferenceligakvalifiseringen. Brexit-regler skaper trøbbel.

West Ham sikret seg PSG-Kehrer

West Ham har gjort sitt sjette kjøp siden forrige sesong og henter Thilo Kehrer (25) fra Paris St.-Germain.

Friidretts-EM: Norsk dobbeltfiasko i diskos

Ola Stunes Isene og Sven Martin Skagestad fikk ikke teknikken til å sitte og røk ut i diskoskvalifiseringen i EM. Fem av seks norske kast ble mislykket.

Friidretts-EM: Isene røk ut – kastet to ganger i diskosnettet

Ola Stunes Isene (27) fikk ikke teknikken til å sitte i diskoskvalifiseringen i EM. To døde forsøk og 60,55 meter ga tidlig exit.

Grøvdal trosser smertene – håper å løpe 5000 meter i EM

Karoline Bjerkeli Grøvdal skal gi det et forsøk på torsdagens EM-finale på 5000 meter i München. Ryggtrøbbel satte deltakelsen i fare.

Karoline Bjerkeli Grøvdal trosser smertene – håper å løpe 5000 meter i EM

Karoline Bjerkeli Grøvdal skal gi det et forsøk på torsdagens EM-finale på 5000 meter i München. Ryggtrøbbel satte deltakelsen i fare.

Friidretts-EM: Isene må vente – kastet to ganger i diskosnettet

Ola Stunes Isene (27) fikk ikke teknikken til å sitte i diskoskvalifiseringen i EM. To døde forsøk og 60,55 meter kan gi tidlig exit.

Red Bull-rådgiver hinter om at Hauger kan kjøre i Formel 1 i 2024

En av de mektigste mennene i Red Bull-systemet, Helmut Marko, mener Dennis Hauger ligger bra an til å bli Formel 1-fører allerede i 2024.

Christiansen får svømme i 400-meterfinalen i EM

Henrik Christiansen klarte ikke å ta seg direkte videre i semifinalen på 400 meter fri i langbane-EM. Han endte som nummer 9, men er likevel med i finalen.

Slettum slår følge med Iuel og Kloster til EM-semifinale på 400 meter hekk

Elisabeth Slettums 56,72 var godt nok til å ta seg videre til semifinalen på 400 meter hekk under EM i friidrett i München.

Avis: «Uerstattelig» Berge kan forsvinne for 270 millioner kroner

Sander Berge er et hett navn i overgangsspekulasjonene, men Sheffield Uniteds manager tror nordmannen spiller videre for dem.

Henriksen sikkert til sleggefinalen i EM – exit for Mardal

Eivind Henriksen (31) fikk inn et kvalikkast på 77,27 meter og er klar for torsdagens EM-finale i slegge. Mesterskapet er over for Thomas Mardal (25).

United-supportere planlegger protest mot Glazer-familien

Manchester United-supporterne har sett seg lei av klubbens svake prestasjoner og peker på eierne som det store problemet.

Ruud åpner Cincinnati-turneringen mot ukjent amerikaner

Casper Ruud møter Ben Shelton i den andre runden av tennisturneringen i Cincinnati i kveld.

Kalla deltar i svenskenes Mesternes mester

Tidligere langrennsløper Charlotte Kalla (35) blir å se i Sveriges utgave av Mesternes mester. Der får hun blant annet konkurranse av to andre OL-gullvinnere.

Christiansen reserve i 400 meter-finalen i svømme-EM

Henrik Christiansen klarte ikke å ta seg direkte videre til finalen på 400 meter fri i langbane-EM i Roma. Han endte som nummer 9 og er 1. reserve til finalen.

OL-leder i Tokyo pågrepet i bestikkelsessak

En mann knyttet til fjorårets Tokyo-OL ble onsdag pågrepet, mistenkt for å ha mottatt bestikkelser.

Ronaldo slakter pressen – lover forklaring om et par uker

Cristiano Ronaldo skriver på Instagram at pressen sprer falske rykter, og at alle skal få vite sannheten om den turbulente tiden i Manchester United.

Giggs innrømmet at han kan ha «truffet» ekskona under slagsmål

Ryan Giggs' uttalelse til politiet ble lest opp for retten hvor han fortalte at han kan ha slått Kate Greville og hennes søster, uten vilje.