Menu

Eckhoff mot OL-form med sjetteplass på fellesstarten

Tiril Eckhoff begynner å finne seg selv og fikk gode svar på fellesstarten i Anterselva til tross for to bom på siste stående skyting. Det holdt til 6.-plass.

Risa matchvinner for United i toppkamp

Vilde Bøe Risa scoret det første målet da Manchester United slo Tottenham 3-0 i den engelske superligaen.

Haavi matchvinner for Roma

Emilie Haavi scoret kampens eneste mål i Romas 1-0-seier over Napoli i kvinnenes Serie A søndag. 29-åringen fortsetter å levere målpoeng i Italia.

To krisehull ødela for Hovland i Abu Dhabi – belgisk overraskelse vant

En trippelbogey og en dobbeltbogey ødela Viktor Hovlands seierssjanse i Abu Dhabi-mesterskapet i golf. Han endte to slag bak vinneren Thomas Pieters.

Kilde utenfor seierspallen i Kitzbühel

Aleksander Aamodt Kilde endte på 6.-plass i verdenscuputforen i Kitzbühel søndag. Han greide dermed ikke å matche fredagens historiske seier.

Graham Hansen-hattrick og Engen-scoring da Barcelona vant supercupen

Caroline Graham Hansen scoret tre mål og Ingrid Syrstad Engen ett i Barcelonas 7-0-seier over Atlético Madrid i supercupfinalen søndag.

Ny topp 10-plassering for Mowinckel – OL-favoritt Goggia falt stygt

Ragnhild Mowinckel endte på 7.-plass i super-G i Cortina d'Ampezzo. Rennet ble preget av at vinneren av lørdagens utfor, Sofia Goggia, kjørte ut og skadet seg.

Veteranen Loeb ble eldste VM-vinner i rally

Franske Sebastien Loeb har ikke glemt gamle kunster. Søndag ble han den eldste føreren til å vinne en VM-runde i rally med seier i Rally Monte-Carlo.

Toppet norsk herrelag vant OL-generalprøven i skiskytterstafett

Norge med Sturla Holm Lægreid, Tarjei Bø, Johannes Thingnes Bø og Vetle Sjåstad Christiansen var i en klasse for seg og vant skiskytterstafetten i Anterselva.

Norsk EM-spiller isolert med mageinfeksjon – ingen tegn til koronasmitte

Den norske EM-troppen i håndball er nok en gang testet negativ for korona, men Thomas Solstad er rammet av en mageinfeksjon og spiller ikke mot Spania i kveld.

EMs scoringskonge i koronakarantene – Norges tropp fortsatt negativ, Solstad uaktuell mot Spania

Håndball-EMs toppscorer Kay Smits er hittil siste offer for positiv koronatest. Ingen tilfeller er avdekket i Norges tropp, men Thomas Solstad er magesyk.

Graham Hansen og Engen med scoringsshow for Barcelona i supercupfinalen

Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen sto bak alle tre målene før pause i supercupfinalen mellom Barcelona og Atlético Madrid søndag.

EMs scoringskonge i koronakarantene – Norges tropp fortsatt negativ

Håndball-EMs toppscorer Kay Smits er hittil siste offer for positiv koronatest. Ingen tilfeller er avdekket i Norges tropp, men én spiller er magesyk.

Mowinckel mot ny topp 10-plassering – OL-favoritt Goggia falt stygt

Ragnhild Mowinckel havnet nok en gang like unna seierspallen i super-G i Cortina d'Ampezzo. Vinneren av lørdagens utfor, Sofia Goggia, kjørte ut og skadet seg.

EMs scoringskonge i koronakarantene – nederlandsk krise

Håndball-EMs toppscorer Kay Smits er hittil siste offer for positiv koronatest. Nederlenderen går glipp av kampene mot Danmark mandag og Kroatia onsdag.

EMs scoringskonge i koronakarantene

Håndball-EMs toppscorer Kay Smits er siste offer for positiv koronatest. Nederlenderen går glipp av kampen mot Danmark mandag.

Norges langrennsløpere avsluttet para-VM med bronse på stafetten

Norge sørget for nok en medalje i para-VM med bronse på langrennsstafetten i åpen klasse i Lillehammer søndag.

Oliver Solberg måtte bryte Rally Monte-Carlo – kjørte med eksos inne i bilen

Oliver Solberg og hans kartleser Elliott Edmondson har måttet bryte Rally Monte-Carlo etter å ha blitt syke av eksos inne i bilen.

Para-VM over for Pedersen – røk ut av siste øvelse

Jesper Saltvik Pedersen røk ut i kvalifiseringen i parallellslalåm søndag, ifølge NRK. Dermed ender para-VM for hans del med tre gull og to sølv.

Hovland slo tilbake etter kjempesmell – med i tetstriden

Et mareritthull så ut til å ødelegge Viktor Hovlands seierssjanse i Abu Dhabi-mesterskapet i golf, men nordmannen har hentet seg mesterlig inn igjen.

Brann henter Glimt-veteran

Midtbanemannen Vegard Leikvoll Moberg (30) vender hjem til Vestlandet og skal spille for Brann i 1. divisjon.

Hovland med trippelbogey i Abu Dhabi – trolig ute av seierskampen

Et mareritthull kan ha ødelagt Viktor Hovlands seierssjanse på siste dag av Abu Dhabi-mesterskapet i golf.

Sjokktap for Zverev i Australian Open – smadret racketen i sinne

OL-mester Alexander Zverev tapte overraskende i strake sett for Denis Shapovalov søndag, og dermed er en av de store favorittene ute av Australian Open.

Grunnserievinnerne utslått i NFL-sluttspillet – nytt Niners-mareritt for Aaron Rodgers

Toppseedede Green Bay Packers og Tennessee Titans ble feid ut av NFL-sluttspillet lørdag. For Packers-superstjernen Aaron Rodgers kan det ha vært hans farvel.

Eikeri ute av Australian Open

Ulrikke Eikeri og partneren Aliona Bolsova ble søndag slått ut av doubleturneringen i Australian Open. De tapte mot Anna Danilina og Beatriz Haddad Maia.

Kleveland: – Surrealistisk med tre medaljer

Snowboarder Marcus Kleveland (22) innfridde egne forventninger og stakk av med nok en gullmedalje i X Games i Aspen i Colorado natt til søndag.

X Games: Big air-gull til Kleveland

Snowboarder Marcus Kleveland (22) viser lovende OL-form og sikret seg nok en gullmedalje i X Games i Aspen i Colorado natt til søndag.

Nytt gull til Kleveland i X Games

Snowboarder Marcus Kleveland (22) viser lovende OL-form og sikret seg nok en gullmedalje i X Games i Aspen i Colorado.

Atlético Madrid med vill snuoperasjon på overtid

Atlético Madrid så ut til å gå på nok et tap i den spanske serien. Mot Valencia ble 0-2 snudd til 3-2 og full jubel på overtid.

Mer X Games-jubel for Kleveland: – Best under press

Snowboarder Marcus Kleveland (22) viser lovende OL-form og sikret seg nok en medalje i X Games da han tok sølv i slopestyle lørdag kveld.

Bergs Lens røk mot sterke Marseille

Patrick Berg kom inn med sju minutter igjen av kampen mot Marseille lørdag kveld. Han kunne ikke gjøre noe med at Lens tapte 0-2 i den franske toppserien.

Drømmedebut for Vindheim i Schalkes storseier

Andreas Vindheim debuterte med et brak for Schalke i 5-0-seieren lørdag kveld. Bergenseren noterte seg for mål og assist og var involvert i to andre scoringer.

X Games: Sølv for Kleveland i slopestyle

Snowboarder Marcus Kleveland (22) sikret seg nok en medalje i X Games da han tok sølv i slopestyle lørdag kveld.