Menu

Svindel med falske parkeringsgebyr

En person er nå anmeldt til politiet etter at han la fakturaer på biler parkert ved Åkra helse- og omsorgssenter.

Dømt for grove tyverier i Sveio

En 24 år gammel mann fra Sveio er dømt for grove tyverier og bruk av narkotika. Han rundstjal blant annet Sveio omsorgssenter.

23-åring promilledømt

En 23 år gammel mann ble stanset på Tysnes med svært høy promille i sommer. Nå må han i fengsel.

Svømmende elgku i Bømlafjorden

Yrkesfisker Svein Edvardsen fra Langevåg fikk seg et noe uvanlig syn da han var ute for å dra breiflabbgarn på Sveio-siden av Bømlafjorden i går. Kun 15 meter fra båten kom en elgku svømmende.

18-åring narkodømt for andre gang

En 18 år gammel mann som går på skole i Haugesund, er for andre gang dømt for bruk, besittelse og salg av betydelige mengder narkotiske stoffer.

Brukte legevaktens navn i svindelforsøk

Karmøyordfører Jarle Nilsen anmelder en privatperson for forsøk på svindel. Ifølge anmeldelsen skal vedkommende ha laget en falske faktura som så ut som den var utstedt av Karmøy legevakt.

Åpner spannavegen fredag

Fredag kan du igjen kjøre spannavegen i Haugesund inn forbi Kiwi og Haugaland videregående skole.

Mindre flomskader enn fryktet

Det har blitt mindre skader enn fryktet etter flommen i Sauda i helgen.

Tiltalt etter at ektemannen døde

En 77 år gammel kvinne som i fjor sommer forårsaket en dødsulykke på E 134 i Skjold, må nå møte i Haugaland tingrett tiltalt for brudd på Vegtrafikkloven.

Oransje skjerf for et varmere samfunn

I dag kommer Kirkens Bymisjon til å henge opp oransje skjerf på Haugalandet og i Sunnhordland. Tiltaket er en del av en nasjonal strikkedugnad for å støtte de som fryser og går en tung tid i møte.

Karmøy-ordføreren på lønnstoppen

Ordfører Jarle Nilsen (Ap) i Karmøy er blant ordførerne her i landet med høyest lønn. Han har en årslønn på 1.077.178 kroner. Det er 82.456 kroner mer enn Arne-Christian Mohn (Ap) i Haugesund.

Ferdselsforbud i Odda etter flommen

Brua over Opoelva i Odda kommune ble mandag vurdert som så utrygt at politiet nedla ferdselsforbud.

Den savnede 47-åringen er funnet

Den savnede 47-åringen er funnet død i sjøen i området der en sjark forliste på Bokn lørdag. Han er nå hentet opp fra vannet.

Influensavaksinen er klar

Smittevernlegen i Karmøy oppfordrer flest mulig til å vaksinere seg, og har nå startet en kampanje for dette.

Urinerte i prøverommet

En 33 år gammel kvinne satte seg på huk inne i et prøverom og urinerte på klærne hun skulle prøve. Hendelsen fant sted inne i en klesbutikk i Haugesund.

Nye søk etter savnet fisker

Politiet organiserer nytt søk med to båter og fly etter den savnede fiskeren som forliste ved Arsvågen lørdag. I formiddag startet frivillige på eget initiativ søk med båter.

4 og et halvt år for voldtekt av 16-åring

Den 19 år gamle asylsøkeren som ble dømt til fire og et halvt år i fengsel etter voldtekten av en 16 år gammel jente i Kopervik, fikk ikke endret sin dom i lagmannsretten.

Sesongåpning av ishallen

I helgen er det sesongåpning av Haugesund ishall. Det blir mulighet for publikumsskøyting fra klokken 13 til 16 lørdag og søndag.