Menu

Demonstrasjon mot omkjøringsvei

Partiet Rødt Haugaland demonstrerer mot den planlagte omkjøringsveien forbi Åkra før kveldens kommunestyremøte.

Brukte pepperspray under pågripelse

Politiet måtte ta i bruk pepperspray da en mann i Sveio skulle pågripes mandag.

Kino første juledag

I år holder Edda kino åpent for første gang første juledag. Åpningstidene er som i resten av romjulen hvor første film starter klokken 15.00 og siste starter 22.00.

Ventetiden går ned i Helse Fonna

Ventetida i Helse Fonna går ned. Barn og unge med psykiske utfordringer har rekordlav ventetid sammenlignet med andre helseforetak.

Åpner veien Bygnes-Søylebotn

I morgen tirsdag klokken 11.00 kommer fylkesordførar Solveig Ege Tengesdal til Karmøy for å åpne den nye veien mellom Bygnes og Søylebotn i Haugalandspakken.

35-åring omkom på Solstad-skip

Under et oppdrag utenfor Brasil i februar i fjor, omkom en 35 år gammel mann ombord i Solstad-skipet «Normand Maximus». Nå foreligger rapporten fra Statens havarikommisjon.

Kjørte på fotgjenger

En mann i 50-årene må møte i retten etter at han kjørte på en fotgjenger. Fotgjengeren fikk brudd i ryggsøylen, arm og håndledd, fikk delvis kollaps i lunge og flere ribbensbrudd og brudd i ansiktet.

Oppstart av ny maritim bachelorutdanning

Fra høsten 2019 tilbyr Høgskolen på Vestlandet en ny maritim bachelorutdanning som er spesialtilpasset søkere med toårig utdanning fra maritim fagskole.

BKK gir 500.000 til Etne

BKK AS deler ut kr. 500 000,- til lag og organisasjoner i Etne Elektristitetslag sitt tidligere konsesjonsområde på onsdag.

50.000 til skakke

Innsamlingen for Skakkesenter i Etne har første måned fått inn 50.000 kroner, samt at 100 innbyggere har inngått avtale om å betale 200 kroner per måned til driften.

Reinsdyr stjålet på Karmøy

Julepynt i form av et lysende reinsdyr forsvant fra en hage på Austre Karmøyveg natt til lørdag. Før tyven forsvant, ble en sjokolade lagt igjen der reinsdyret sto.

Nå med DAB i Odda

Du kan nå høre lokalradioene på DAB også i Odda.

Dømt for dugg på rutene

En 19 år gammel jente ble fradømt førerkortet etter at hun den 30. november i år kjøre hjem til Karmøy med dugg på rutene.

Dømt for å kjøre etter ambulansen

En forretningsmann bosatt i Haugesund er dømt for å følge etter en ambulanse under utrykning. Han kjørte uaktsomt i høy hastighet da han ble stanset av politiet.

Tatt med joint i bilen

Han hadde vært på besøk hos en kamerat på Stord og røyket hasj før han satte seg i bilen og kjørte hjemover mot Vindafjord. På Knapphus ble han stanset av politiet.

Problemer over Boknafjorden

Grunnet tekniske problemer er det redusert kapasitet i sambandet Arsvågen - Mortavika søndag ettermiddag.

Boliginnbrudd på Bømlo

En familie ble utsatt for innbrudd i sin bolig på Bømlo denne helgen.

Steinras sperrer vei på Bømlo

Fylkesvei 541 ved Lykling på Bømlo er stengt på grunn av opprydningsarbeid etter et steinras.