Menu

Vil ha 12 år fengsel for drap

Aktor la i dag ned påstand om tolv års fengsel i partnerdrapssaken i Haugesund.

Senter for Maritim Teknologiutvikling i Kopervik

Det er Karmsund Maritime Group AS som er kjøper av den 16 000 m2 store eiendommen i Kopervik Havn. Nå vil de lage «Senter for Maritim Teknologiutvikling» og tilrettelegge for kultur- og boligformål.

Karmøytunnelen stengt i én time

Karmøytunnelen mellom rundkjøringen og Fosen ble stengt etter et trafikkuhell ved 12.20-tiden i dag. Det tok én time før tunnelen kunne åpne igjen.

Fossen stenger veien igjen

Store nedbørsmengder i indre Ryfylke førte til at fylkesvei 520 ved Svandalsfossen i Sauda måtte stenge på grunn av flom tirsdag formiddag. Fylkesvei 46 i Vindafjord har også vært stengt.

Antallet innbyggere øker

Haugesund hadde ved utgangen av andre kvartal i år fått 147 nye innbyggere. Økningen i Karmøy var på 101. Dette viser ferske tall fra SSB i dag.

Flere fullfører videregående i Vindafjord

Rogaland utmerker seg i forhold til elever som fullfører den videregående skolen. Snittet er på 78,1 prosent, det tredje beste resultat i landet. Vindafjord er beste kommune i fylket med 87,6 prosent.

Mistet sau fra hengeren

Under transporten hjem til fjøset fra sommerbeite på fjellet, mistet sjåføren en sau av hengeren. Dette skjedde på E 134 søndag.

Bygger nytt «Park Hotell»

Torsdag 29. august er det slutt for Radisson Blu Hotell. I 2021 skal nye Touring Park Terrasse stå klar som en kombinasjon av hotell, næringsbygg og leiligheter.

Narkotika og orden

En mann i 40-årene ble i natt pågrepet i besittelse av narkotika ved Heiane på Stord. I Haugesund ble en 49 år gammel mann bortvist etter en ordensforstyrrelse.

Fikk raserianfall før drapet

Den 50 år gamle mannen som tok livet av sin samboer i Haugesund natt til 1. nyttårsdag, fikk et raserianfall på vei hjem fra nyttårsfesten.

Haugesund opp 46. plasser

Haugesund kommune er nå på en 32. plass på Kommunebarometeret fra NHO. Kommunen har dermed klatret 46 plasser fra i fjor.

TV-drama om nakenbilder i Haugesund

Under filmfestivalen i Haugesund denne uken får NRK-serien «Nudes» premiere. Alle lokale 9.-klassinger blir invitert til gratis kinovisning onsdag.

Tatt for sykkeltyveri

En mann i 40-årene ble tatt på fersk gjerning under et sykkeltyveri i Haugesund ved midnatt. Tyven var i besittelse av kniv.

Tok seg inn i hus på Karmøy

Natt til mandag rykket politiet ut på melding om at en mann hadde forsøkt å ta seg inn i to bolighus i Åkrehamn. En mann i 30-årene er pågrepet.

Flom mellom Ølen og Etne

Det var problemer med trafikk på E 134 mellom Ølen og Etne mandag morgen. Store nedbørsmengder førte til flom og mye vann over veien.

Uten gyldig førerkort i Haugesund

En mann ble tatt for å kjøre uten gyldig førerkort i Haugesund natt til mandag.

Tre tatt for fart

Tre bilførere ble tatt for å kjøre for fort i Etne søndag kveld.

Friskt Haugesund vendte til borteseier mot VIF

Vålerenga fikk en knallstart hjemme mot Haugesund, men deretter gikk det meste galt. FKH vant 2-1 i søndagens eliteserieoppgjør etter to pene scoringer.

Effektive Molde tilbake på tabelltopp

Molde scoret på sine tre første sjanser da Ranheim ble slått 3-2 i Trondheim søndag kveld, og det lukter fugl av Leke James.

Ingen brann på Svehaug

Brannvesenet rykket ved 17.50-tiden søndag ut etter meldinger om røykutvikling fra en bolig på Svehaug i Haugesund. Situasjonen ble raskt avklart og det var ikke snakk om boligbrann.

Mopedulykke på Bokn

En mopedist kolliderte med en biltilhenger på Bokn søndag ettermiddag. Det er ikke meldt om alvorlig personskade.

Samboerdrapet opp i retten mandag

Det er satt av fem dager til drapssaken i Bokngata som starter mandag, men statsadvokaten tror saken kan gjennomføres på tre dager ettersom den tiltalte mannen har innrømmet drapet.

Beruset sjåfør i frontkollisjon

Den ene sjåføren i bilene som frontkolliderte i Skjoldavegen ved Kiwi i Skåredalen lørdag ettermiddag, var alkoholpåvirket.

Bråk på byen

To menn satt i drukkenskapsarrest søndag morgen. En annen mann ble i løpet av natten bortvist.

Fortvilet over bompenge-forlik

Venstres varaordfører i Haugesund og tidligere stortingsrepresentant, May Britt Vihovde, mener partiledelsen setter de «som driver valgkamp sjakkmatt» når de imøtekommer FrP på bompenger.

Petter Vennerød vant Amandakomiteens ærespris

Regissør, manusforfatter og skuespiller Petter Wennerød vant Amandakomiteens ærespris under utdelingen i Haugesund lørdag.

Joker-millionær fra Haugesund

En spiller fra Haugesund trodde det var en spøk da Norsk Tipping ringte han lørdag kveld. Da hadde han vunnet nesten 2,2 millioner kroner i Joker.

Nye steiner avduket i Haugesund

Kulturminister Trine Skei Grande var til stede under avdukingen av to nye steiner på «Walk of Fame» i Haugesund klokken 14.15 lørdag ettermiddag.

Frontkollisjon i Skåredalen

En Peugeot og en Volvo frontkolliderte øst for avkjørselen til Kiwi i Skåredalen lørdag ettermiddag. Det er ikke meldt om alvorlig personskade, men det ble store trafikale problemer.

Skadeverk på politibil etter vold

En mann i 30-årene ble i natt pågrepet av politiet for vold og skadeverk på en politibil i Haugesund.

Sovnet i blomsterpotte

En sterkt beruset mann ble funnet sovende i en blomsterpotte utenfor en bolig på Norheim i natt.

Innbrakt og bortvist

En 35 år gammel mann ble innbrakt og en 34 år gammel kvinne ble bortvist etter en ordensforstyrrelse i Haugesund i natt.

Ti bilførere tatt i natt

Ti bilførere ble bøtelagt under en fartskontroll i Vindafjord natt til lørdag.