Menu

Går til sak for å stanse utvisning

Kirkens Bymisjon i Haugesund får bistand av advokat for å hjelpe to rumenere som er utvist fra landet. De to søkte gjennom søppel på Raglamyr på jakt etter verdisaker.

Pårørende reagerer på nytt lovforslag

Pårørende etter øksedrapet på en kirkegård i Haugesund mener det er vanskelig å få politikere til å akseptere at tvang er nødvendig.

«Mastrafjord» mistet ankeret i Boknafjorden

«Mastrafjord» mistet ankeret i Boknafjorden i natt. Kraftig med røyk og gnister skremte de reisende.

Fungerte som hallik for dattera

Da politiet kom på besøk var dattera iført et antrekk som var «unaturlig i hjemmets sfære». Nå er moren i 50-årene dømt til ubetinget fengsel for å selge seksuelle tjenester for dattera.

Stordalen tok ut halv milliard i utbytte – ansatte reagerer

Petter Stordalen har tatt ut over en halv milliard kroner i utbytte. Choice-ansatte reagerer og raser over årets lønnsoppgjør som de kaller «en hån».

Utforkjøring mellom Ølen og Etne

En bilfører ble fraktet bort i ambulanse etter en utforkjøring på E 134 mellom Ølen og Etne søndag ettermiddag. Det var glatt veibane på stedet.

Hektisk natt for patruljene

Politiet i Sør-Vest politidistrikt har i løpet av natten bortvist totalt 35 personer på grunn av fyll og bråk. Det er loggført hele 73 oppdrag lørdag kveld og natt til søndag nord for Boknafjorden.

Handlevogn i brann

En handlevogn ble satt i brann ved Amanda Storsenter lørdag kveld. Det var ikke fare for spredning.

Narko-siktet forretningsmann i varetekt i jula

En forretningsdrivende i Haugesund ble varetektsfengslet etter at han ble stoppet i en tollkontroll med en betydelig mengde amfetamin og dopingmidler. Han må tilbringe jula i fengsel.

Finanstilsynet vil stenge ned eiendomsmegler i Haugesund

Finanstilsynet fratok Eiendomsmegler Haugesund AS retten til å drive eiendomsmeglingsvirksomhet i november. Saken er anket til Finansdepartementet.

Mann siktet for voldtekt av barn under 14 år

En mann fremstilles lørdag for varetektsfengsling, siktet for voldtekt av barn under 14 år.

Vanskelig gjest på utested

En uønsket gjest utagerte og nektet å forlate et utested i Haugesund i natt. Dermed måtte politiet bistå og bortvise mannen.

Funnet overstadig i veikanten

En politipatrulje fant i natt en overstadig beruset mann liggende i veikanten i Haugesund.

Ruskjøring på punkterte dekk

En mann i 40-årene ble fredag kveld tatt for kjøring i ruspåvirket tilstand på Karmøy. Politiet ble oppmerksom på kjøringen fordi han kjørte på punktert dekk.

Rabiat mann ramponerte leilighet

En mann i 40-årene er pågrepet etter at han tok seg inn i en bolig på Stord og gikk løs på både folk og inventar.

Ingen verdensrekord i luciatog

Det ble gjort forsøk på å sette verdensrekord i luciatog i Skudeneshavn fredag kveld, men rekorden ble ikke slått. Nå vil de forsøke igjen neste år.

Været stanset jagerflyene i Haugesund

- Ruten ble endret noe grunnet vær som gjorde at høyde og hastighet måtte justeres. Slik beskriver forsvaret årsaken til at det ikke ble noen F-35 jagerfly å se over Haugesund fredag.

Gratis barnehage i Suldal

Ikke bare vil Suldal kommunen gi elever ved den videregående skolen betaling, nå frister de også med gratis barnehage for storfamilier.

Oftedal og Norge ydmyket i VM-semifinalen: – Jeg er skikkelig lei meg

Spania kjempet Norge ut av gullkampen i VM med rått forsvarsspill. Etter kollaps og 22-28-tap kan det bli maks norsk bronse i mesterskapet.

Vil sette verdensrekord i luciatog

Julemarkedkomiteen i Skudeneshavn skal forsøke å sette verdensrekord i Luciatog klokken 17.15 i ettermiddag. Hele Haugalandet er invitert til å delta i rekordforsøket.

Forsvarets juleshow ble avlyst

Mange var skuffet da det ikke dukket opp noe jagerfly over Haugesund-området i dag. Det skal ha blitt endringer i planene i siste liten, noe som førte til at Haugesund og Stavanger ble tatt ut.

Sprinkleranlegget i ferja forårsaket eksplosjonen

Svikt i kjølesystemet var starten på en rekke hendelser som medførte en kraftig eksplosjon ombord i batteriferja MF «Ytterøyningen» i Kvinnherad. Sprinkleranlegget utløste selve eksplosjonen.

Ingen hvit jul

Det er ingenting som tyder på at vi skal få noe hvit hjul i år heller. Ihvertfall ikke i lavlandet.

Nok en utsettelse for Fjord Motorpark

Grunneierne og Karmøy kommune krever nå å få se entreprenørens kostnadsoverslag for etableringen av Fjord Motorpark. Skjønnsforhandlingene mellom Karmøy kommune og grunneierne blir dermed utsatt.

Køer ved Karmsund bro

Det ble lange køer ved Karmsund bro i forbindelse med veiarbeider fredag morgen.

Kansellerer Malta-ruta fra Haugesund

Vinterruten til Malta i regi av reiseoperatøren Turs fra Haugesund er tatt av plakaten og første flyvning 14. desember er kansellert.

Narkotika og bråk på byen

På Stord ble fire ungdommer i natt tatt for bruk av narkotika. I Haugesund ble en 45 år gammel mann bortvist etter en ordensforstyrrelse.

Røykutvikling fra bolig i Framvegen

Nødetatene rykket torsdag kveld ut etter meldinger om røykutvikling ved en bolig i Framvegen i Haugesund. Ilden kom raskt under kontroll.

F-35 flyr over Haugesund i morgen

Forsvaret opplyser i en pressemelding at det er planlagt formasjonsflygning over flere deler av landet i morgen, fredag. F-35 jagerfly vil fly over Haugesund klokken 12.35.

Tyveri fra Haugesund sykehus

En mann i midten av 40-årene er pågrepet etter at det ble foretatt tyverier inne på Haugesund sykehus torsdag kveld.

Fant 269 narkotiske tabletter

En 49 år gammel offshorearbeider fra Odda kjørt bil i narkorus. Det ble også funnet 269 narkotiske tabletter i huset hans.

Trump ber Thunberg slappe av

USAs president Donald Trump har igjen skrevet et hånlig Twitter-innlegg om Greta Thunberg, der han ber henne slappe av.

Maritimt fagmiljø får prestisjestatus

Høgskulen på Vestlandet sitt maritime fagmiljø får status som Senter for fremragende utdanning. Det er første gang et fagmiljø ved Høgskulen på Vestlandet får en slik utmerkelse.