Stefan Noesen jubler etter å ha scoret sesongens første NHL-mål. Han ga New Jersey Devils ledelsen i 1. periode mot Buffalo Sabres i Praha. Foto: Petr David Josek, AP / NTB

Noesen scoret sesongens første NHL-mål da Devils slo Sabres

Stefan Noesen ble første målscorer i den nye NHL-sesongen. Han satte inn ledermålet etter 8.39 da New Jersey Devils slo Buffalo Sabres 4-1 i Praha.

Av NTB | 04.10.2024 21:51:29

Sport: Noesen var involvert i forspillet med forechecking i rundvantet. Sabres-back Mattias Samuelsson fikk med seg pucken, men han slo en fæl feilpasning rett til Johnathan Kovacevic, som kunne finne Noesen alene foran mål.

Den 31-årige amerikaneren, som ble hentet fra Carolina Hurricanes i sommer, vippet pucken opp i nettaket bak keeper Ukko-Pekka Luukkonen.

Kovacevic doblet ledelsen før første pause med et skudd som endret retning på en Sabres-spiller, og sveitseren Nico Hischier gjorde 3-0 i midtperioden.

Det var spilt 50.07 minutter da Owen Power reduserte med sesongens første Sabres-mål.

Sabres vant skuddstatistikken 31-23 og presset på for ytterligere mål, men i stedet punkterte Paul Cotter kampen i tomt bur to og et halvt minutt før slutt.

Devils og Sabres innleder grunnserien i NHL med to kamper i Praha fredag og lørdag mens de øvrige lagene fortsatt er opptatt med oppkjøringskamper.

De første grunnseriekampene i Nord-Amerika spilles tirsdag.