Menu
Kylian Mbappé holder seg til nesen i kampen mot Østerrike. Fredag kan han være tilbake på banen mot Nederland, men da med maske. Foto: Martin Meissner, AP / NTB

Deschamps: Mbappé kan være med mot Nederland – kommer til å bruke maske

Frankrikes kaptein Kylian Mbappé kan trolig spille mot Nederland fredag tross nesebruddet. Han kommer til å bruke beskyttelsesmaske.

Av NTB | 20.06.2024 18:33:10

Sport: Det sa landslagssjef Didier Deschamps torsdag.

Mbappé måtte forlate banen sent i 1-0-seieren mot Østerrike mandag, etter et sammenstøt med Kevin Danso, og han pådro seg nesebrudd.

Det ble tidlig kjent at han ikke trengte en operasjon, og Mbappé har via sosiale medier bedt om hjelp til å finne en passende ansiktsmaske som kan beskytte den skadde nesa i kampene som kommer.

– Det går rett vei etter den stygge smellen. I går kunne han være med på enkelte ting under trening, og slik blir det i kveld også. Alt peker mot at han er tilgjengelig i morgen, sa Deschamps.

Mbappé testet en spesiallaget maske torsdag.

– Ja, han kommer til å bruke maske, men dere trenger ikke å vite detaljene om hvordan den er. Uansett har dere sikkert deres muldvarper som kan fortelle hvor den kommer fra, sa Deschamps.

Frankrike jakter sin første EM-tittel siden 2000. «Les Bleus» er en sterk kandidat til å gå hele veien i Tyskland. Både Frankrike og Nederland vant sin første kamp i EM.

(©NTB)

Flere nyheter: