Menu

Slik ble natten for politiet

Piratdrosje tatt, dørvakt slått ned, falsk ID, ruskjøring, slagsmål, høy musikk og mye bråk. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 22.05.2016 08:19:41

Mye bråk
Det kom inn flere meldinger om bråk og høy musikk til politiet i natt. Det ble også en rekke bortvisninger. Sånt sett en normal natt til søndag for politiet.

Piratdrosje i Haugesund
En bilfører ble stanset av UP i Haugesund lørdag kveld, mistanke om piratdrosjekjøring. Sjåføren er anmeldt av patruljen. Det er ukjent om vedkommende var tilknyttet Haxi eller Uber.

Falsk ID på utested
En ung gjest benyttelse falsk id i et forsøk på å komme seg inn på et utested i Haugesund i natt. Riktig personalia ble sjekket av politiet og forholdet er anmeldt.

Ruskjøring på Bømlo
En mann er anmeldt for kjøring i påvirket tilstand på Bømlo. Nødvendige prøver ble tatt. Hannen kjørte også uten førerkort og var i besittelse av narkotika.

Slagsmål på Karmøy
Politiet rykket i natt ut til en adresse på Karmøy etter melding om slagsmål. Politipatruljen fikk tatt imot forklaring og forholdet ble anmeldt. En person er påført mindre skader.

Bortvist etter slagsmål
En mann ble bortvist på Stord etter å ha vært involvert i et slagsmål. Mannen blir også anmeldt for ikke å etterkomme pålegg gitt av politiet.

Dørvakt slått ned
En dørvakt ble lettere skadet etter å ha blitt slått ned på et utested i Haugesund i natt. Mannen måtte kjøres til legevakten for behandling. Den mistenkte voldsmannen er innsatt i varetekt. Han var sterkt beruset.

Promillekjøring
En bilfører ble i natt anmeldt for kjøring i påvirket tilstand i Haugesund. Vedkommendes førerkort er beslaglagt og nødvendige prøver er tatt.