Menu

Slik ble natten

Rev ned strømkabel, naust i brann, tatt med tabletter, slagsmål i sentrum og urinering på gata. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 24.09.2016 09:20:56

Rev ned strømleding
En 15 år gammel gutt var uheldig og løp på en støtteveier til en strømstolpe på Flotmyr i Haugesund ved 22-tiden fredag kveld. Uhellet medførte at strømkabelen falt ned og slo gnister. Gutten ble sendt til sykehus med skader i en fot, men han var ikke truffet av strømkabelen.

Kastet kniv i veggen
En aggressiv mann kastet en kniv i veggen inne i en bolig på Bømlo ved 01-tiden i natt. Mannen var truende overfor sin samboer. Det er ikke første gang at politiet er innblandet i krangler mellom kjæresteparet som skal være i 30-årene. Nattens hendelse kan ende med at mannen får besøksforbud.

Tatt med tabletter
En mann i 20-årene ble pågrepet i Haugesund sentrum med narkotiske tabletter ved 01.20-tiden i natt. Mannen ble satt i varetekt og må nå forklare seg.

Slagsmål i sentrum
Flere personer var involvert i et slagsmål i Haugesund sentrum ved 02.25-tiden i natt. Politiet rykket ut til stedet og én person ble arrestert og anmeldt for ordensforstyrrelse. Ingen personer skal ha blitt skadet.

Tisset på gata
En 33 år gammel mann ble anmeldt for urinering på gata i sentrum av Haugesund i natt. Det var ved 03.33-tiden at mannen ble oppdaget av en politipatrulje.

Naust i brann
Det ble meldt om brann i et naust på Fitjar tidelig lørdag morgen.. Andre etasje var overtent da nødetatene kom til stedet. Eier av naust ble raskt gjort rede for. Det skal ikke ha være noen andre personer i naustet. Ilden ble slukket, men det er store skader på bygget.