Mats Zuccarello scoret i andre periode under fredagens treningskamp i NHL mellom Minnesota Wild og Winnipeg Jets. Han fikk også en assist i første periode. Foto: Bailey Hillesheim / AP / NTB

Zuccarello med mål og assist i NHL-treningskamp

Mats Zuccarello sto for en assist i første periode og et mål i andre da Minnesota Wild slo Winnipeg Jets 8-5 i en treningskamp i NHL fredag.

Av NTB | 28.09.2024 06:01:16

Sport: Den amerikanske proffligaen starter ikke opp før i oktober, men treningskampene er i full gang.

Fredag var Mats Zuccarello eneste nordmann i aksjon, da verken Michael Brandsegg-Nygård i Detroit Red Wings eller Mathias Emilio Pettersen i Dallas Stars var i sine respektive lags tropper.

Mats Zuccarello sto for målgivende sammen med Joel Eriksson Ek da Kirill Kaprizov scoret etter bare 1.32 minutter i første periode i kampen mot Jets.

I andre periode sørget han for 4-2-målet til Wild etter drøye sju minutter av perioden. Nordmannen fikk godt over 16 minutter på isen i treningskampen som gikk av stabelen natt til lørdag norsk tid.