Anniken Obaidli og Storhamar imponerte i bortekampen mot Krim Ljubljana i mesterligaen håndball. Her fra hjemmekampen mot Metz forrige måned. Foto: Geir Olsen / NTB

Storhamar nær mesterligabragd – sprakk på slutten mot Krim i Ljubljana

Storhamar ledet mye av mesterligakampen borte mot topplaget Krim Ljubljana, men hjemmelaget vant 25-23 etter å ha scoret fem av kampens seks siste mål.

Av NTB | 05.10.2024 19:41:20

Sport: Storhamar sto med ett poeng etter de tre første gruppekampene, mens Krim hadde full poengpott. Den slovenske hovedstadsklubben vant sin første hjemmekamp mot danske Nykøbing Falster med ti måls margin.

Mot Storhamar var det så vidt Krim dro seieren i land, og hjemmespillernes jubel ved kampslutt viste hvor nær Storhamar hadde vært en sensasjon.

– Vi kjempet hardt i 60 minutter. Det var en berg-og-dalbane der lagene vekslet på å lede. Vi er skuffet over utfallet, for vi fikk ingen poeng, sa Storhamars kantspiller Tina Abdula til EHFs nettsted.

Lagene vekslet en stund på å lede med ett mål, men Storhamar gikk til pause med ledelse på 11-12.

Tidlig i 2. omgang tilrev først Krim og så Storhamar seg to måls ledelse. Storhamar var igjen to mål foran på 20-22 snaut ti minutter før slutt.

– Jeg vil gratulere Storhamar. De jobbet hardt og spilte veldig godt i dag. Jeg ventet en vanskelig kamp, og jeg er fornøyd med at vi holdt hodet kaldt i en vrien situasjon. Det førte til at vi kunne avgjøre i de siste ti minuttene, sa Krim-trener Dragan Adzic.

Storhamars neste kamp er borte mot Nykøbing Falster om en uke.

Hjemmelaget kom ikke uventet best i gang og ledet 4-1 etter noen minutters spill, men Storhamar lot seg ikke hekte av. Laget var à jour på 4-4 og ledet første gang på 5-6.

Derfra var det Krim som lyktes best og halte i land seieren. Det siste målet ble scoret i tomt bur da Storhamar tok ut keeper og jaktet utligning med en ekstra utespiller.