Julian Ryerson avbildet rett etter at han hadde satt inn Borussia Dortmunds redusering i 1-2-tapet borte mot Union Berlin. Foto: Ebrahim Noroozi / AP / NTB

Ryersons markkryper ikke nok mot gamleklubben

Julian Ryerson skjøt inn Borussia Dortmunds scoring i 1-2-tapet borte mot Union Berlin i tysk Bundesliga. Den kom få dager etter at han forlenget med klubben.

Av NTB | 05.10.2024 19:31:43

Sport: Landslagsbacken fra Lyngdal traff på en markkryper i det 62. minutt. I forkant hadde han kommet seg fri på venstrekanten og siktet mot lengste hjørne.

Det var Ryersons første scoring for sesongen, og den kom mot klubben som ga ham et navn i Tyskland. Han var i Union Berlin fra 2018 til 2023.

Torsdag ble det kjent at Ryerson har skrevet under en ny Dortmund-avtale som varer til 2028.

Union Berlin ledet 2-0 til pause etter mål av Kevin Vogt (straffe) og Yorbe Vertessen.

Borussia Dortmund har kun vunnet tre av sine seks første Bundesliga-kamper og står med ti poeng. Laget risikerer å være seks poeng bak tabelltoppen hvis Bayern München slår tabelltoer Eintracht Frankfurt søndag.

I mesterligaen har derimot Ryerson og co. åpnet sterkt med to seirer og 10-1 i målscore.

Magnus Knudsen spilte hele kampen da nyopprykkede Holstein Kiel kom tilbake fra 0-2 til 2-2 borte mot regjerende mester Leverkusen. Bragden tok laget opp i to poeng.

Werder Bremen hadde Isak Hansen-Aarøen som ubenyttet reserve i 0-1-tapet hjemme mot Freiburg. Resultatet sendte gjestene opp på 3.-plass.