Aleksandar Pavlovic' klinte til og scoret fra over 30 meter. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB

Drømmescoring reddet uavgjort for Bayern mot Leverkusen

Aleksandar Pavlovic' drømmetreff på volley ga Bayern München 1-1 mot Bayer Leverkusen i storoppgjøret i Bundesliga lørdag.

Av NTB | 28.09.2024 20:31:16

Sport: Den 20 år gamle tyske landslagsspilleren ladet kanonen etter 39 minutter etter å ha dempet ned ballen med brystet. Suseren fra over 30 meter ble et drømmetreff og smalt inn i nettmaskene.

Målet sørget for utligning 1-1, etter at Robert Andrich hadde gitt Leverkusen ledelsen ni minutter tidligere.

Målet til Andrich var også av det vakre slaget, men volleyen fra like utenfor 16-meteren kunne ikke måle seg med drømmescoringen til Pavlovic.

Lagene nøyde seg med ett flott mål hver og toppoppgjøret endte uavgjort. Det sørget for Bayerns første poengtap denne sesongen, men storlaget topper stadig tabellen med 13 poeng. Leverkusen ligger på 3.-plass, tre poeng bak.

RB Leipzig innehar 2.-plassen etter 4-0-seier over Augsburg tidligere lørdag.

Antonio Nusa spilte fra start og fikk 70 minutter på banen for Leipzig, men klarte ikke å bidra med mål eller assist. Spissjuvelen Benjamin Sesko scoret to mål, mens Loïs Openda og Xavi Simons sto bak ett mål og én målgivende pasning hver.