Menu
Karsten Warholm i aksjon i semifinalen på 400 meter hekk under EM i friidrett 2024 på Olympiastadion i Roma. Foto: Heiko Junge / NTB

Warholms hintet om superduell – arrangøren taus

Hekkeløper Karsten Warholm er nær ved å bekrefte at det blir superduell mot stavhopper Mondo Duplantis på 100 meter.

Av NTB | 10.06.2024 17:13:02

Sport: – Det er noen planer. Jeg vil si at det er 90 prosent spikret. Jeg skal ikke være den som går ut med det, men jeg ville kanskje tatt en telefon til Zürich eller noe og sjekket, men det er ikke 100 prosent spikret, sa Warholm til norsk presse etter at han kvalifiserte seg til EM-finalen på 400 meter hekk i Roma.

Det var svenske Duplantis som først tok opp temaet om en mulig duell mellom de to.

– Jeg har veldig lyst til å gjøre det, og jeg tror også han er gira. Jeg tror det er mulig å få til, vi liker utfordringer og å tråkke utenfor komfortsonen, sa Duplantis under Diamond League-stevnet i Monaco i fjor.

Stevnet i Zürich er 5. september. Arrangøren der vil ikke bekrefte at det legges til rette for en 100-meterduell mellom de to friidrettsstjernene.

«Ingen kommentar fra vår side», skriver pressesjef Elisabeth Welden i en epost til NTB.

Mye tyder likevel på at Warholm og Duplantis får til det mye omtalte løpet på et tidspunkt.

– Jeg vet at jeg vil være «underdogen», sa Duplantis i august i fjor.

– Jeg har mest å tape, repliserte Warholm.

(©NTB)