Sindre Walle Egeli scoret mandag. Foto: Terje Pedersen / NTB

Walle Egeli ladet opp til landslagsuttak med kjempescoring

Sindre Walle Egeli kan få en ny landslagsbillett av Ståle Solbakken tirsdag. Mandag hamret han inn en scoring da Nordsjælland slo Brøndby 4-1 i dansk fotball.

Av NTB | 30.09.2024 22:01:18

Sport: Walle Egeli fikk stå umarkert på bakerste stolpe etter et hjørnespark da 21 minutter var spilt. Det susende volleytreffet som ga 2-1-ledelse til Nordsjælland var aldeles førsteklasses.

Målet fullførte klubbens snuoperasjon etter at Walle Egeli og lagkameratene kom tidlig under med 0-1. Til slutt ble det seier med komfortable 4-1.

Tirsdag tar landslagssjef Ståle Solbakken ut troppen til de kommende nasjonsligakampene mot Slovenia og Østerrike. Sist det var landskamper tidlig i september fikk Walle Egeli debuten med flagget på brystet mot Kasakhstan.

Nordsjælland-proffen var i utgangspunktet tatt ut på U21-landslaget, men ble hentet opp på A-landslaget som følge av skadeforfall.

Tirsdag kommer svaret på om han får en ny sjanse av Solbakken.

Nordsjælland ligger på sjetteplass i den danske superligaen etter ti spilte kamper. Mandagens motstander Brøndby er nummer fem.

Sebastian Sebulonsen noterte seg for en målgivende pasning for hovedstadsklubben mandag. Han ble samtidig byttet ut ved pause.