Menu
Ekspresident Donald Trump (til høyre) og kona Melania fulgte med da sønnen Barron markerte at han er ferdig på videregående. Foto: Lynne Sladky / AP / NTB

Trump fikk rettspause for å være på sønnens skoleavslutning

Donald Trumps yngste sønn Barron (18) er ferdig på videregående, og ekspresidenten fikk fri fra rettssaken i New York for å være med på avgangsseremonien.

Av NTB | 17.05.2024 18:00:03

Politikk: Bilder viser at den tidligere presidenten og kona Melania fulgte stolt med sammen med de andre foreldrene da Barron Trump og kullet hans avsluttet skolegangen ved Oxbridge Academy sør i Florida.

– En flott elev, vidunderlig gutt. Veldig spennende, skrev Trump i sosiale medier rett før seremonien.

Tidigere førstedame Melania har i mange år kjempet for å holde mediene unna sønnen, men sist måned havnet han i begivenhetenes sentrum da pappa Donald klaget over at rettssaken mot ham i New York hindret ham i å være med på skoleavslutningen.

Dommer Juan Merchan innfridde til slutt ekspresidentens ønske og ga ham fri. I New York må Trump svare for anklager om regnskapsjuks i forbindelse med at det ble betalt hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels for å dekke over en mulig affære med Trump før han ble president. Trump avviser anklagene.

(©NTB)

Flere nyheter: