Menu
Fansen står i kø utenfor Friends Arena i Stockholm før fredagens konsert med popdronningen Taylor Swift. Foto: Pontus Lundahl / TT / NTB

Taylor Swift på plass i Stockholm

Popdronningen Taylor Swift har ankommet Sverige, der titusenvis av fans er klare til å gå på de tre konsertene superstjernen skal ha i Stockholm.

Av NTB | 17.05.2024 18:09:43

Økonomi og næringsliv: Swift landet med sitt privatfly på Arlanda Lufthavn i 15.40-tiden fredag. Ifølge svenske medier gjemte Swift seg bak store paraplyer for å skjule seg fra paparazziene før hun og følget hennes kjørte av gårde i store biler.

Swift skal ha konserter i Friends Arena i Stockholm fredag, lørdag og søndag. Konsertene er en del av turneen «The Eras Tour».

Fredag ettermiddag hadde tusenvis av fans møtt opp utenfor konsertarenaen.

Alle tre konsertene er utsolgt, og fans, såkalte «swifties», fra om lag 130 land har reist til Stockholm. Blant annet meldes det at mange amerikanere har fløyet til Stockholm ettersom kostnadene for fly og hotell i tillegg til konsertbilletten likevel blir billigere enn å se Taylor Swift i USA.

Blant dem er Rachel Boucan og Nicole Gardner fra Massachusetts i USA.

– Vi har fløyet hit bare for å se Taylor. Jeg har sett henne på denne turneen en gang tidligere, og da betalte jeg mye mer enn jeg gjør nå. Jeg har hørt på henne siden jeg var elleve år, og denne konserten har mange av de gamle låtene med, så det er absolutt verdt det, sier Boucan til nyhetsbyrået TT.

Og den svenske handelsstanden gleder seg.

– Totalt vil om lag 150.000 mennesker delta på konsertene i Stockholm. Av dem er 120.000 tilreisende, sier sjeføkonom Carl Bergkvist i det svenske handelskammeret til nyhetsbyrået AFP.

– De vil bruke om lag en halv milliard svenske kroner i løpet av oppholdet her i Stockholm, sier han.

(©NTB)

Flere nyheter: