Jostein Gundersen scoret mot Haugesund. Her feirer han scoringen med resten av Tromsø-laget. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Tromsø headet seg til tre poeng mot Haugesund

To perfekte cornere ble svingt inn og stanget i mål fra Tromsøs midtstoppere da Haugesund ble nedkjempet 2-1 i Eliteserien mandag.

Av NTB | 29.05.2023 19:00:00

Sport: Etter 18 minutter steg Jostein Gundersen til værs i feltet og headet inn ledelse til Tromsø. Corneren ble slått inn av Kent-Are Antonsen.

Haugesunds Bruno Leite hamret deretter inn utligningsmålet etter en halvtime med et prosjektil av et skudd. Noen minutter etter hvilen var det Anders Jenssen som stanget corneren til Antonsen i mål.

Haugesund hadde ikke noen flere mål i seg, og dermed vant Tromsø 2-1.

Tromsø er tilbake på seierssporet i Eliteserien etter 2-3-tapet mot rivalen Bodø/Glimt i forrige runde. Mandagens nederlag var FKHs sjette strake poengtap i Eliteserien.

Neste runde reiser Haugesund til Drammen for å møte Strømsgodset. Tromsø får besøk av Sarpsborg. Både FKH og TIL skal spille 2. runde i NM torsdag.