Menu
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB

Trailersjåfør lagde middag mens han kjørte

En trailersjåfør ble i går kveld stoppet ved en kontrollpost til Statens vegvesen på Stord i går. Etter en nærmere kontroll ble det avdekket at sjåføren kokte middag mens han kjørte.

Av tomas | 21.09.2023 11:11:22

Stord: En trailersjåfør ble i går kveld stoppet ved en kontrollpost til Statens vegvesen på Stord i går. Etter en nærmere kontroll ble det avdekket at sjåføren kokte middag mens han kjørte.

– Nærmere kontroll avdekket at han var i ferd med å koke seg middag. Det ble ilagt bruksforbud fram til øvelsen var avsluttet da kjøkkentjenesten ble ansatt som lite gunstig å kombinere med kjøringen, skriver Jo Kjetil Strand i Statens vegvesen i kontrollrapporten.

Totalt 231 kjøretøy ble kontrollert og det ble ilagt fire bruksforbud for manglende lastsikring, to tilfeller av manglende merking av spesialtransport, tre tilfeller av av alvorlig bremsefeil, to tilfeller av dekkskade, og til slutt et tilfelle av kjøkkentjeneste, skriver Haugesunds avis.

I tillegg fikk tre sjåfører fikk advarsel for brudd på reglene om kjøre- og hviletid og det ble gitt ti mangellapper for tekniske feil ved kjøretøy.

Flere nyheter: