Minnesota Wilds Ryan Hartman (38) begynte opphentingen for Wild i nattens kamp da de lå under med 0-3, men det holdt ikke til slutt, og Pittsburgh Penguins vant 4-3 på hjemmebane. Mats Zuccarello var ikke i troppen på grunn av skade. Foto: Gene J. Puskar / AP / NTB.

Tap for Minnesota Wild uten Zuccarello

Minnesota Wild tapte mandag 3-4 for Pittsburgh Penguins i NHL. Mats Zuccarello var ikke i troppen.

Av NTB | 19.12.2023 03:59:57

Sport: Nordmannen sto på skadelista og kom derfor ikke på banen i oppgjøret natt til tirsdag norsk tid.

Hjemmelaget Penguins ledet med 3-0 inntil midtveis i andre periode, da Wild begynte på en opphenting og scoret to mål på drøye to minutter ved Ryan Hartman og Jake Middleton.

I tredje periode utlignet Wild først ved Vinni Lettieri før hjemmelaget igjen gikk opp i ledelsen knappe minuttet etter, et resultat som holdt seg til slutt.

Dermed endte seiersrekken for Wild, som hadde vunnet tre strake kamper før tapet mot Penguins.