Storhamar har slitt i årets mesterligasesong, men fikk en real opptur lørdag. Foto: Geir Olsen / NTB

Sterk Storhamar-opphenting – vendte til seier i Danmark

Storhamars håndballjenter tok sin første seier i mesterligaens puljespill lørdag. Bortekampen mot Nykøbing Falster startet dårlig, men endte med 33-28-triumf.

Av NTB | 12.10.2024 17:31:27

Sport: Storhamar hadde tapt alle de fire siste kampene i den gjeveste europacupen, men fikk en skikkelig opptur i Danmark.

Etter å ha ligget under med fem mål på et tidspunkt i første omgang, våknet gjestene fra Hamar. Til pause hadde de redusert til 16-17, og i annen omgang iverksatte de en snuoperasjon.

Med ti minutter igjen ledet Storhamar med fem mål, og det ga de ikke fra seg på vei mot seier over bunnlaget i pulje A.

Anniken Obaidli scoret sju mål for Storhamar i kampen mot søster Mona Obaidlis lag. Lillesøster Mona nettet tre ganger for vertene.

Storhamar står med tre poeng etter fem kamper. De to beste i hver gruppe tar seg direkte til kvartfinale, mens de fire neste må ut i omspill om videre deltakelse. Per nå ligger Storhamar godt an til å kapre en av de plassene.