Alexander Sørloth scoret i femte seriekamp på rad. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Sørloth scoret i femte kamp på rad – Sociedad med nok en seier

Alexander Sørloth er i kjempeform og scoret kampens første mål da Real Sociedad slo Rayo Vallecano 2-0 på bortebane i spansk toppfotball lørdag.

Av NTB | 21.01.2023 16:01:16

Sport: Nordmannen har notert seg for nettkjenning i hver av de fem siste seriekampene. Over samme periode har det baskiske laget tatt maks antall poeng og er for øyeblikket helt oppe på en tredjeplass i ligaen.

Den høyreiste spissen fikk nettkjenning allerede kvarteret inn i kampen. David Silva fant Sørloth med en stikker inn i bakrom som nordmannen pirket inn til 1-0.

Lagkamerat Ander Barrenetxea doblet ledelsen for bortelaget drøye 20 minutter senere.

Nordmannen er på en delt tredjeplass på toppscorerlisten i La Liga med åtte mål så langt i sesongen. Real Madrids superstjerne Karim Benzema er blant de med like mange mål som den norske landslagsspissen.