Menu
– Jeg har vært inhabil i mange saker som jeg ikke burde vært inhabil i, har Høyres leder Erna Solberg tidligere sagt. I dag skal hun svare skriftlig til kontroll- og konstitusjonskomiteen. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Solberg vil ikke kommentere SMKs svar om aksjesaken

Tidligere statsminister Erna Solberg vil ikke kommentere svaret fra Statsministerens kontor til kontrollkomiteen. Hun har selv frist til å svare i dag.

Av NTB | 03.10.2023 15:12:22

Politikk: Svaret fra Statsministerens kontor kom tidligere tirsdag.

Solberg har overfor NTB og flere andre medier avslått å kommentere saken, men har tidligere blant annet sagt dette om sin egen habilitet:

– Jeg har vært inhabil i mange saker som jeg ikke burde vært inhabil i. Da jeg var statsminister, så burde jeg hatt bedre oversikt enn hva jeg åpenbart hadde, fordi min mann gjorde ting som var i strid med det vi var enige om, sa Solberg til TV 2.

Kontrollkomiteen har bedt om all relevant informasjon i aksjesaken og en skriftlig redegjørelse fra Høyre-lederen.

(©NTB)

Flere nyheter: