Menu
Arkivbilde: E. Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten for politiet

Kraftig støy fra bil, slagsmål på bakken, slagsmål med vakter og promillekontroll. Dette er noen av saken fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 09.07.2022 06:34:46

Politiloggen: Det har vært nok en natt med mange oppdrag for politipatruljene. Det har ikke vært noen alvorlig hendelser, men mange ordensoppdrag.

Flere patruljer rykker ut til melding om bilbrann i Strandgata ved midnatt. Patruljene fant imidlertid ingen bil i brann. De møtte imidlertid en bil som kom kjørende hvor det kom røyk fra panseret.

En mann i 20-årene ble 40 minutter senere bortvist fra sentrum for resten av natten. Dette grunnet beruselse og kverulering. Han var blant annet involvert i en slåsskamp.

Det ble avholdt promillekontroll i Karmsundgata i natt. Dette ble avsluttet ved 02.30-tiden. Av de 55 førerne som ble kontrollert var det ingen utslag på promille.

Ved 03.15-tiden ble en mann i 40 års alderen satt i arresten etter at han i meget beruset tilstand havnet i klammeri med vakter på et utested i Haugesund.

I 03.30-tiden ble to menn i 20- og 50 års- alderen bortvist fra sentrum. Den ene hadde angivelig vært involvert i et slagsmål. Den andre lå på bakken sammen med førstnevnte. Ingen av dem fremstod som skadet på noen måte.

Flere nyheter: