Menu
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Slik ble natten

Ruspåvirket kjøring, trafikkulykke, råkjøring, bortvisninger og høy musikk. Det ble en rekke oppdrag for politiet også natt til lørdag.

Av Egil M Solberg | 01.04.2023 07:18:58

Politilogg: Politipatruljene fikk litt å henge fingrene i også natt til lørdag. Det kan Sør-Vest politidistrikt opplyse lørdag morgen.

Ruskjøring på Frakkagjerd

Ved 23.30-tiden stanset politiet en bil på Frakkagjerd. Sjåføren ble mistenkt for ruspåvirket kjøring og ble tatt med til legevakten for en blodprøve. Saken ble anmeldt og det ble gjort beslag i førerkortet.

Bråk på byen

Flere personer hadde i natt også problemer med å oppføre seg da de besøkte utestedene i Haugesund. Dette har natt til lørdag medført en rekke bortvisninger. Alle påleggene ble fulgt og ingen havnet i natt i drukkenskapsarrest.

Klager på høy musikk

I løpet av natten har politiet ved flere anledninger også mottatt klager på høy musikk og skriking. Folk som ikke får sove har kontaktet politiet og patruljene har ved to anledninger møtt opp for å få dempet støynivået.

Kjørte i fjellveggen på Bømlo

Ved 02-tiden natt til lørdag ble nødetatene sendt til Rubbestadneset på Bømlo etter meldinger om en trafikkulykke. En bilfører ble fraktet bort i ambulanse, men var ikke alvorlig skadet. Det ble imidlertid store materielle skader på bilen og et rekkverk på stedet.

Råkjøring over Bøtoppen

Ved 03-tiden i natt oppdaget politiet en bil ved Bø som kom kjørende i høy hastighet. Det ble gjort en gjennomsnittsmåling over Bøtoppen som viste 84 km/t i 60-sonen. Bilfører i 20-årene hadde flere prikker på førerkortet fra før og endte dermed med å miste dette.

Promillekjøring på Karmøy

Ved 06.45-tiden avholdt politiet en promillekontroll på Håvik ved avkjørselen til Hydro Karmøy. Her ble en mann i 40-årene avslørt med for høye verdier. Dette resulterte rutinemessig med anmeldelse og førerkortbeslag.

Flere nyheter: