Sander Sagosen måtte ut med skade da Kolstad møttte Zagreb i mesterligaen onsdag. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Sander Sagosen ut med skulderskade i Kolstads CL-kamp mot Zagreb

Sander Sagosen pådro seg en skulderskade etter 11 minutter av Kolstads mesterligakam mot Zagreb og gikk i garderoben før pause.

Av NTB | 25.09.2024 19:41:24

Sport: Sagosen dominerte innledningsvis og scoret med sine tre første avslutninger da Kolstad skaffet et grep om kampen i jakten på høstens første CL-poeng.

I det 11. minutt var det knuffing mellom ham og gjestenes trekspiller Roko Trivkovic i et Zagreb-angrep. Etter at Torbjørn Bergerud reddet avslutningen, skulle Sagosen plukke opp ballen da Trivkovic dyttet ham i ryggen og han falt forkjært på høyre skulder.

Han gikk ut med tydelige smerter og forsvant noe senere i garderoben.

Kolstad lå bak til 2-3, men scoret så fire mål på rad og ledet 6-3. Laget holdt på ledelsen utover i første omgang og hadde 13-8 fem minutter før pause, men så gikk det i stå. Zagreb scoret fem ganger på rad og gikk til pause med 13-13.