Menu
Nasser Al Khelaïfi svarer på kritikken fra Lionel Messi. Foto: Juan Karita / AP Photo / NTB.

PSG-sjefen svarer på Messi-kritikken: – Med all respekt, vi er en fransk klubb

Paris Saint-Germain-president Nasser Al Khelaïfi tar bladet fra munnen etter at Lionel Messi kritiserte klubben for å ikke feire at han vant fotball-VM i Qatar.

Av NTB | 24.09.2023 13:32:44

Sport: – Jeg var den eneste spilleren som ikke fikk anerkjennelse fra klubben min etter at vi vant VM, sa Messi i et intervju med OLGA en Viva tidligere i uken.

36-åringen refererte til at de andre spillerne i den argentinske VM-troppen ble hyllet av sine respektive klubber både på treningsanlegget, stadion og i sosiale medier.

Al Khelaïfi mener imidlertid at PSG gjorde mer enn nok for at Messi skulle føle seg respektert av den franske hovedstadsklubben.

– Som alle så publiserte vi til og med en video og hedret ham på trening. Vi feiret ham også privat. Men med all respekt, vi er en fransk klubb. Det hadde selvfølgelig vært fornuftig å feire på stadion, men vi må respektere landet han beseiret, hans franske lagkamerater og også fansen vår, sa Al Khelaïfi til RMC, ifølge AS.

Messi signerte i sommer under for MLS-klubben Inter Miami etter at kontrakten hans i PSG gikk ut. Argentineren noterte seg med 32 mål og 35 målgivende på 75 kamper for PSG.

(©NTB)