reklame for Sheiken Bowling
Menu
*politi
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Mye bråk på byen

Innbrudd i hytte, bil kjørte av veien, bortvist for ufin oppførsel og flere slagsmål på byens utesteder. Dette er noen av oppdragene for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 11.01.2020 06:28:22

Politilogg: Det har vært litt å holde fingrene i for politipatruljene også natt til lørdag.

Innbrudd i hytte

Fredag ettermiddag fikk politiet inn melding om at det hadde vært innbrudd i en hytte i Sveio. En patrulje ble sendt til stedet for åstedsundersøkelse, men det er foreløpig uvisst når innbruddet har skjedd og omfanget av dette.

Mistet dekk under kjøring

Det ble ved 23.30-tiden fredag kveld meldt om at en bil hadde kjørt ut av veibanen i Tittelsnesvegen i Sveio. Det ble ikke meldt om personskade og bilen var ikke til hinder for øvrig trafikk. En politipatrulje rykket ut til stedet og det viste seg at tekniske problem var årsaken til utforkjøringen. Feilen førte til at et dekk falt. Det meldes også om mindre skader på bilen.

Vold og trusler mot politiet

Ved 01-tiden i natt kom politiet over en beruset mann i slutten av 20 årene. Han hadde blitt bortvist fra sentrum på grunn av ufin oppførsel, men kom tilbake ogs skapte mer bråk. Idet patruljen skulle innbringe mistenkte til arresten sparket han til en politibetjent. Han var lite samarbeidsvillig og kom med trusler mot politiet. Han ble pågrepet og innsatt i arrest. Mannen er også anmeldt.

Ufin oppførsel

En mann i begynnelsen av 60-årene ble ved 02.30-tiden i natt bortvist fra sentrum av Haugesund. Mannen var beruset og oppførte seg dårlig.

Slagsmål på utested

To menn i begynnelsen av 40- og 50 årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund da de hadde slåss inne på et utested i natt. Det var ved 03.30-tiden at politiet ble bedt om å bistå vaktene på utestedet.

Flere nyheter: