Lionel Messi berget uavgjort da han utlignet til 1-1 i Inter Miamis kamp mot Charlotte FC i MLS lørdag. Foto: Rebecca Blackwell / AP / NTB.

Messi reddet poeng i Inter Miamis tredje strake uavgjortkamp

Lionel Messi scoret sitt 15. mål på 16 kamper da han lørdag utlignet til 1-1 for Inter Miami i MLS-kampen mot Charlotte FC.

Av NTB | 29.09.2024 06:31:17

Sport: Inter Miamis ledelse i grunnserien ble ytterligere sementert med poenget, og laget kan bli toppseedet i sluttspillet. Seier mot Columbus torsdag vil sikre seieren i Eastern Conference.

Karol Swiderski scoret for Charlotte etter 57 minutter, før Messi utlignet bare ti minutter senere. Det var 37-åringens tredje mål på fire kamper siden han kom tilbake etter en ankelskade som satte ham ut av spill i to måneder.

Argentineren klarte for øvrig å prate på seg et gult kort på overtid i andre omgang etter å ha protestert litt for kraftig etter at dommeren ikke blåste straffespark.

Inter Miami er dermed ubeseiret på seks kamper – de tre siste har alle endt med uavgjort.