Menu
Kylian Mbappé bekrefter PSG-exit. Foto: Martin Meissner / AP / NTB

Mbappé reagerer mot avisoppslag om Real Madrid-overgang: – Løgn

Fotballstjernen Kylian Mbappé rykket tirsdag ut i sosiale medier og avviste avisskriverier om at han ønsker seg til Real Madrid allerede i sommer.

Av NTB | 13.06.2023 15:48:56

Sport: Det er en artikkel hos den franske avisen Le Parisien Mbappé reagerer på. Der heter det at superstjernen har et ønske om å bytte ut PSG med Real Madrid i overgangsvinduet som nå venter.

«Løgn», skriver Mbappé på sin egen Twitter-konto med store bokstaver.

«Samtidig er det slik at jo større løgnen er, jo mer tror folk på den. Jeg har allerede sagt at jeg blir i PSG neste sesong, og jeg trives her», fortsetter han.

Tidligere tirsdag opplyste den franske spissen at han aldri har hatt samtaler med ledelsen i Paris Saint-Germain om å forlenge kontrakten med klubben. Avtalen hans utløper neste sommer. Da er han trolig tapt for PSG.

Mbappe hevdet samtidig at han allerede i juli i fjor ga samme beskjed til PSG-toppene. Hensikten med mandagens brev var kun å «bekrefte det som allerede var blitt snakket om tidligere».

I og med at Mbappes kontrakt med PSG utløper i juni neste år, står han fritt til å signere for en ny klubb i januar.

Mbappe har spilt for den franske storklubben siden 2018. Samtidig har det i flere sesonger versert rykter om at han er sterkt ønsket i Real Madrid. De fleste forventer at spanjolene må forsterke med en spiss ettersom Karim Benzema er ferdig i klubben.

Superstjernen bekreftet i en uttalelse til nyhetsbyrået AFP at det mandag ble sendt et brev til hans nåværende arbeidsgiver om at det ikke er aktuelt å utløse opsjonen som gir ett års kontraktsforlengelse neste sommer.

New York Times spekulerte mandag i at beslutningen som nå er tatt, kan tvinge den franske klubben til å vurdere å selge spissen allerede i sommer. Alternativet er at han går gratis om ett år.

(©NTB)

Flere nyheter: