LIVESENTER
Alexis Mac Allister sendte Liverpool i ledelsen. Foto: Ian Hodgson / AP Photo / NTB.

Liverpool fortsatte seiersrekken hjemme mot Bologna – tok femte strake triumf i 2-0-seier

Liverpool-toget tøffet videre da de vant 2-0 hjemme over italienske Bologna i Champions League onsdag kveld.

Av NTB | 02.10.2024 23:01:21

Sport: Dermed står Liverpool med to seire på to kamper i årets seriespill. Merseyside-klubben åpnet turneringen med 3-1-seier borte mot Milan.

Nytt for sesongen har Champions League byttet ut gruppespillet med et seriespill, hvor alle lagene skal spille åtte kamper hver. Liverpools resterende oppgjør spilles mot Leipzig (b), Leverkusen (h), Real Madrid (h), Girona (b), Lille (h) og PSV (b).

Onsdagens seier var også Liverpool femte strake i alle turneringer. Rødtrøyene står i tillegg med bare ett tap på ni tellende kamper siden Arne Slot tok over som hovedtrener etter Jürgen Klopp.

Liverpool så imidlertid ut til å få en marerittstart på kampen da Thijs Dallinga satte ballen i mål etter bare ni minutter, men til bortesupporternes fortvilelse ble scoringen avvinket for offside.

Dermed var det nok ekstra surt at Liverpool slo knallhardt tilbake bare to minutter senere da Alexis Mac Allister sendte vertene i ledelsen. Scoringen kom på et nydelig innlegg fra Mohamed Salah, som argentineren enkelt kunne sette i mål.

Vondt så også ut til å bli til verre da Darwin Núñez banket ballen i mål, men også han ble avvinket for offside.

Halvveis ut i andre omgang sendte likevel Mohamed Salah vertene opp i 2-0-ledelse med en kanonkule i krysset.

Liverpools storform har også sendt de til topps i Premier League, ett poeng foran Manchester City og Arsenal på plassene bak.