Mathias Trettenes tegnet seg på scoringslisten mot Narvik. Foto: Amanda Pedersen Giske / NTB

Ishockey: Straffedrama da Stavanger Oilers gikk på sjokktap i Narvik

Stavanger Oilers gikk på sitt andre strake poengtap da Narvik overraskende vant lørdagens seriekamp i ishockey etter straffeslag.

Av NTB | 12.10.2024 18:41:24

Sport: Torsdag tapte Stavanger-laget 1-4 mot Frisk Asker på hjemmeis.

I lørdagens kamp sjokkerte Narvik allerede etter 18 sekunder da Oskar Matushkin satte pucken i mål, før Linus Pettersson doblet ledelsen mot slutten av 1. periode. Oilers poengkonge Mathias Trettenes sørget for balanse i regnskapet med to scoringer i midtperioden.

Seks minutter ut i 3. periode sendte Tristan Langan rogalendingene i føringen for første gang i kampen, men Isak Pantzare utlignet senere til 3-3.

En målløs forlengelse gjorde at kampen ble avgjort med straffeslag. Der var Narvik sterkest og vant sin tredje strake seriekamp etter straffeslag.

Lillehammer vant 2-0 mot Frisk Asker, og tok seg dermed forbi lørdagens motstander på tabellen. Lagene ligger henholdsvis på 4.- og 5.-plass på tabellen med 15 poeng.

Fredrik Mikkelsen ga Lørenskog ledelsen etter drøyt tre minutters spill mot Sparta. Gjestene fra Østfold greide ikke å komme tilbake og romerikingene vant til slutt 3-0 etter ytterligere to scoringer i 3. periode.

Lørenskog ligger på 7.-plass med ti poeng, mens sarpingene ligger på plassen over med tre poeng mer.

Tabelljumbo Comet tok en sterk seier på hjemmeis i bunnkampen mot Stjernen. Haldenserne vant 5-3 og tok sin første seier for sesongen. Tabelljumboen står med fire poeng, mens Stjernen ligger rett over med ett poeng mer.