Menu
Hilde Selvikvåg spiller 45 hagekonserter landet rundt. Foto: Julie Pike
Hilde Selvikvåg. Pressefoto: Julie Pike

Hilde Selvikvåg spiller hagekonserter i byer og bygder

Popartisten er i gang med turneen hvor hun skal spille i 45 norske bygder og byer. Selvikvåg har med toraderen sin når hun skal spille opp til dans. I kveld spiller hun under Fjærafestivalen i Etne.

Av tomas | 27.05.2023 21:40:54

Lokalmusikk: Rogalandsartisten Hilde Selvikvåg har allerede gått i gang med sommerturneen hvor hun skal spille 45 hagekonserter i norske bygder og byer.

Denne gang har Selvikvåg med toraderen sin når hun skal spille opp til dans og fest landet rundt. Turneen, som går over nesten tre måneder, startet tidligere denne uken i Erdal.

Pop-artisten skal i kveld spille under Fjærafestivalen i Etne. Hun skal blant annet også innom Skånevik, Sveio, Varaldsøy, Uskedalen og Suldalsosen på turneen.

– Vi skal besøke hager i bygd og by, og vi gleder oss til å treffe lokalbefolkningen. Dette blir den lengste turneen vi noen gang har hatt, både i antall konserter og kjørelengde, skriver Selvikvåg på sine Facebook-sider.

Rogalendingen er kjent for å synge på sin lokale dialekt. Hun gav ut sitt første album «Slepp meg fri» i 2015 og ble nominert til Spellemannsprisen for albumet. Artisten fulgte opp med albumet «Fanga heile verden» i 2018.

Flere nyheter: