Menu

Turneavslutning med stil på Utsira!

Den populære artisten Hilde Selvikvåg avsluttet sin turne på Utsira. - Utsira har en spesiell plass i mitt hjerte. Her har jeg hatt flere inspirerende skriveopphold, skriver artisten på Facebook.

Av tomas | 05.07.2024 18:29:59

Utsira: – Utsira har en spesiell plass i mitt hjerte. Her har jeg hatt flere inspirerende skriveopphold, og en stor del av mitt musikalske verk har blitt til i kunstnerboligen på Utsira fyr. Derfor var det ekstra stas å avslutte turneen min med en hagekonsert her på selveste 100-årsdagen til øya. Det skriver Selvikvåg på sin Facebook-profil.

Artisten har turnert med hagekonserter flere steder på Vestland og i Rogaland. Hun avsluttet i den lille øykommunen som nylig fylte 100 år.

Hedret med rødt og gull: – Til min store overraskelse mottok jeg en vakker, håndlaget rødkløverkrans fra to skjønne jenter, og som om ikke det var nok, ble jeg tildelt Utsiramedaljen! Medaljen prydes av gulbrynsangeren, Utsiras kommunefugl, som også er en av mine favorittfugler. En perfekt gave for en fugleinteressert artist, skriver hun videre.

Flere nyheter: