Branns Sivert Heltne Nilsen jubler etter han setter inn 1-0 under eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Sarpsborg 08 på Brann Stadion. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Heltne Nilsen matchvinner mot Sarpsborg

Brann vant knepent 1-0 mot Sarpsborg i Eliteserien søndag. Bergenserne trengte imidlertid to forsøk fra straffemerket for å gjøre mål.

Av NTB | 03.09.2023 18:55:47

Sport: Brann fikk straffespark sju minutter etter hvilen. Felix Horn Myhre gikk i bakken i duell med Mikkel Maigaard.

Storscoreren Bård Finne skrittet opp, men banket ballen i metallet.

Etter 67 minutter ble Anton Skipper utvist da han pådro seg sitt andre gule kort. Et skuddforsøk fra Frederik Børsting gikk via Bjørn Inge Utvik og opp i armen til Skipper.

Dermed fikk Brann et nytt straffespark, og denne gang var Sivert Heltne Nilsen sikker. Det var kampens eneste nettkjenning.

Sarpsborg kom til kampen med sju scoringer og null innslupne mål på sine siste to seriekamper. Seiersrekken røk imidlertid mot Brann, som tok sin tredje strake seier

Brann møter Stabæk på bortebane neste runde, mens Sarpsborg verter Lillestrøm.