Emilie Bosshard Haavi scoret for Roma i serieåpningen. Foto: Lise Åserud / NTB

Haavi scoret mot Milan i serieåpningen – Roma vant på bortebane

Emilie Haavi noterte seg på scoringslisten da Roma vant 4-2 borte mot Milan i sesongåpningen i italiensk kvinnefotball søndag.

Av NTB | 17.09.2023 17:03:43

Sport: Roma fikk en knallstart på kampen da Elena Linari sendte vertene i ledelsen etter 36 minutter, før Haavi doblet bare tre minutter senere.

Milan slo imidlertid knallhardt tilbake etter pausen da Chante Dompig reduserte etter kun fem minutter, før Gloria Marinelli utlignet etter en times spill.

Den tilreisende Roma-fansen kunne likevel slippe jubelen løs da Giada Greggi satte inn 3-2-målet ti minutter før full tid. På tampen kom 4-2 fra Benedetta Glionna.

I neste serierunde tar Roma imot Como 30. september i den italienske hovedstaden. Como sesongåpnet med 2-1-seier hjemme over Napoli.