Erling Braut Haaland og Manchester City drømmer om nok en mesterligatittel. Foto: Jon Super / AP / NTB

Haaland og City møter Real Madrid i mesterligaens kvartfinale – Ødegaard mot Bayern

Erling Braut Haaland og regjerende mester Manchester City skal opp mot Real Madrid i kvartfinalen i mesterligaen. Martin Ødegaards Arsenal skal ut mot Bayern München.

Av NTB | 15.03.2024 12:18:03

Sport: Det ble klart under fredagens trekning i Nyon.

Arsenal og Martin Ødegaard var første lag opp av bollen. Deretter kom Bayern München. Arsenal starter hjemme.

Manchester City slo Inter 1-0 i finalen i fjor og vant dermed «The Treble», som innebærer å gå til topps i Premier League, mesterligaen og FA-cupen samme sesong.

Da vant Haaland og lagkameratene hans også over Real Madrid i semifinalen. City knuste spanjolene 4-0 hjemme etter å ha spilt 1-1 i Madrid.

I årets utgave har de lyseblå tatt seg kontrollert til kvartfinale. I åttedelsfinalen ble FC København slått 6-2 sammenlagt.

Skulle City vinne årets Champions League-turnering, er det første gang siden 2017/18 at et lag forsvarer tittelen, da Real Madrid vant for tredje år på rad.

Martin Ødegaards Arsenal måtte slite mot Porto i åttedelsfinalen, men tok seg videre etter seier i straffesparkkonkurranse. Oppgjørene mot Bayern blir neppe enklere.

Atlético Madrid (Spania) – Borussia Dortmund (Tyskland)

Real Madrid (Spania) – Manchester City (England)