Guro Reiten scoret mål og hadde målgivende mot Reading søndag. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT / NTB

Guro Reiten med mål og assist da Chelsea vant sin fjerde strake ligatittel – slo Reading 3-0

Guro Reiten og Maren Mjeldes Chelsea vant den engelske superligaen i fotball for kvinner søndag. Seriegullet ble sikret etter 3-0-seieren mot Reading lørdag.

Av NTB | 27.05.2023 17:28:54

Sport: De blåkledde har også vunnet serien de tre foregående sesongene.

I forkant av siste runde ledet Chelsea ligaen med to poeng ned til Manchester United, og trengte dermed bare seier i bortekampen mot Reading for å sikre tittelen.

Etter drøyt tjue minutter svingte Reiten inn et innlegg i feltet, som Sam Kerr stanget i mål.

Reiten tegnet seg på scoringslisten tre minutter før hvilen da hun doblet ledelsen for gjestene. Kantspilleren løp opp en stikker i bakrommet og plasserte ballen mellom beina på keeper og i mål.

Kerr noterte seg for sin andre scoring med noen få minutter igjen av kampen.

Både Reiten og Mjelde startet kampen for Chelsea, mens Amalie Eikeland startet oppgjøret for Reading.