Menu
Caroline Graham Hansen og Barcelona vant den spanske cupen. Foto: Jose Breton / AP / NTB

Graham Hansen scoret to i den spanske cupfinalen – Barcelona smadret Real Sociedad 8-0

Caroline Graham Hansen og resten av Barcelonas stjernegalleri gjorde kort prosess med Synne Jensen og Real Sociedad og vant 8-0 i den spanske cupfinalen lørdag.

Av NTB | 18.05.2024 20:59:38

Sport: Katalanerne var store favoritter før kampen, og Graham Hansens lag gnistret fra første spark på ballen. Kun seks minutter ut i kampen åpnet Ona Batlle scoringsballet til 1-0. Den ledelsen ble doblet da Salma Paralluelo la på til 2-0 etter tolv minutter.

Etter 18 minutter sørget den norske landslagsstjernen Graham Hansen for at vondt ble til verre for Real Sociedad da hun la på til 3-0. Sju minutter senere fant 29-åringen veien til nettmaskene igjen, før Batlle sørget for at det sto 5-0 ved sidebytte.

I løpet av det første kvarteret etter pause la Mariona Caldentey (2) og Claudia Pina på til 6-, 7- og 8-0 for Barcelona. Det ble også resultatet i cupfinalen. Graham Hansen ble byttet ut etter 68 minutter, Real Sociedad-angriper Synne Jensen noen minutter senere.

Ingrid Syrstad Engen spilte hele kampen i Barcelonas midtforsvar.

Over 25.000 tilskuere var til stede på kampen.

Barcelona har for lengst sikret sin femte strake ligatittel i Spania, og i januar vant laget den spanske supercupen. Neste helg venter franske Lyon i mesterligafinalen i Bilbao.

– Dagens arbeid er gjort, men sesongens er ikke over. Vi har en finale igjen, sa Caldentey etter at den tredje tittelen for sesongen var i boks.

(©NTB)

Flere nyheter: