Menu
Stefan Billborn og resten av trenerteamet i Sarpsborg var lørdag samlet til et fire timer langt møte. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Sarpsborg samlet til fire timer langt møte etter braktapet mot HamKam: – Gjelder å ta ansvar

Flere sentrale skikkelser i Sarpsborg var lørdag samlet i et nær fire timer langt møte for å diskutere hvordan klubben skal snu situasjonen sportslig.

Av NTB | 18.05.2024 21:01:57

Sport: Klubben opplyser i egne mediekanaler at trenerteamet, sammen med sportssjef Hampus Andersson og flere fra styret, deltok på møtet.

– Vi har vært gjennom mye. Vi har evaluert, snakket og hatt gode samtaler. Vi har vært ærlige med hverandre og snakket gjennom hvordan vi har framstått den siste uken. Slik kan vi ikke ha det, sier daglig leder Raymond Fjeld.

Videre skriver klubben at «alt fra treningshverdag til kampledelse og klubbdrift ble diskutert».

– Vi må være tydelige med hverandre, stille krav og stille de ubehagelige spørsmål når vi er inne i en sump som nå. Samtidig sitter det rundt det bordet folk som alle har et stort, blått hjerte som alle har et ønske om å dra dette i riktig retning, fortsetter Fjeld.

16. mai tapte Sarpsborg hele 1-7 hjemme for HamKam. Etter åtte serierunder ligger blåtrøyene helt nede på 15.-plass. Bare Tromsø har startet sesongen svakere.

– Vi kjente vi måtte samles i en gruppe og ventilere. Det synes jeg vi fikk gjort. Det gjelder å ta ansvar. Alle som var i det møtet var der av en anledning. Vi kan ikke sitte der og peke fingrer, sier Andersson til klubbens nettsider.

(©NTB)