Caroline Graham Hansen leverte assists for Barcelona søndag. Foto: Paul S. Amundsen / NTB

Graham Hansen med to assists i lynrask snuoperasjon for Barcelona

Caroline Graham Hansen bidro med to målgivende pasninger da Barcelona vendte fra 0-1 til 7-1 hjemme mot Espanyol i spansk fotball søndag.

Av NTB | 13.10.2024 19:31:23

Sport: Barcelona lå under med 0-1 til pause, men da blant andre Graham Hansen og Alexia Putellas ble byttet på etter hvilen, ble kampbildet et helt annet.

Mellom kampens 59. og 79. minutt hamret katalanerne inn fem scoringer og sikret en komfortabel ledelse. Ewa Pajor, Claudia Pina Medina, Aitana Bonmatí og Putellas (2) sørget for scoringene.

Graham Hansen bidro med målgivende til Bonmatís scoring. På tampen scoret Pajor to til, fullførte hattricket og ordnet 7-1-seier. Graham Hansen sto også for assisten på kampens siste scoring.

Barcelona topper tabellen med full pott etter seks runder. Real Madrid og Atlético Madrid står begge med fem av fem mulige seirer og møter hverandre til Madrid-derby senere søndag.

Klokken 10.00 mandag presenterer landslagssjef Gemma Grainger troppen til de kommende landskampene.