Florida Panthers er klare for Stanley Cup-finalen. Foto: Lynne Sladky / AP / NTB

Florida Panthers til Stanley Cup-finalen

I fjor tapte Florida Panthers i finalen i NHL-sluttspillet. I år får de en ny sjanse etter å ha slått New York Rangers 4-2 i kamper i semifinalen.

Av NTB | 02.06.2024 08:43:03

Sport: Florida vant lørdagens kamp på hjemmebane 2-1, hvilket var nok til å sikre laget seier i best av sju-serien.

Florida tok ledelsen da det gjensto under ett minutt av første periode ved Sam Bennett. Andre periode ble målløs. 9.08 ut i tredje periode satte Vladimir Tarasenko inn 2-0 for hjemmelaget.

Med 1.40 igjen av kampen reduserte Artemij Panarin til 1-2, men nærmere enn det kom ikke gjestene.

I det andre semifinaleoppgjøret leder Edmonton Oilers 3-2 i kamper mot Dallas Stars. De møtes igjen søndag kveld.