Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Brann, trafikkulykke og bråk

Det er i natt meldt om brann i campingvogn, en trafikkulykke, flere ordensforstyrrelser, ruteknusing, ruskjøring og beslag av narkotika.

Av Egil M Solberg | 23.09.2023 06:24:39

Politilogg: Ansatte i nødetatene på Stord har i natt hatt nok å henge fingrene i. Både brannvesen, politi og ambulansepersonell har vært ute på oppdrag.

Tatt med narkotika på kjøretur på Husnes

En mann i 40-årene er anmeldt for ruskjøring og besittelse av narkotika på Husnes i Kvinnherad i natt. Det var klokken 22.15 at en politipatrulje stanset bilen. Da ble det utslag på rusmiddel og gjort funn av narkotika på fører. Nødvendige prøver er sikret og sak er opprettet.

Ruteknusing på Åkra

Både en restaurant og et privat bolighus ble utsatt for ruteknusing på Åkrehamn i natt. Det skal ha vært flere ungdommer i området, men politiet hadde lørdag morgen ingen mistenkte.

Kjørte inn i autovernet på Bømlo

Klokken 00.44 natt til lørdag fikk politiet melding om en trafikkuhell på fylkesvei Bremnesvegen. Et enslig kjøretøy hadde da kjørt inn i autovern. Alle nødetatene ble sendt til stedet.

Gjeter evakuert etter brann på utested i Haugesund

Brannvesenet fikk melding om brann på et utested i sentrum av Haugesund ved 01-tiden natt til lørdag. Det var røyk i lokalet og gjestene ble evakuert. Brannvesenet jobbet på stedet for å finne årsaken. Det var ikke stor røykutvikling og ingen personer ble skadet.

Campingvogn i brann på Sagvåg – mann funnet død

Det var klokken 01.16 at politiet fikk inn melding om brann i en campingvogn i Sagvåg. En mann ble senere funnet død i campingvogna og nå etterlyser politiet tips i saken.

LES MER OM SAKEN HER….

Flere nyheter: