Menu
Ronny Deila slutter i Standard Liege. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Bekreftet: Ronny Deila slutter med umiddelbar virkning i Standard Liege – klar for Club Brugge

Fotballtrener Ronny Deila er ferdig i belgiske Standard Liege etter under én sesong i klubben og er nå klar for Club Brugge.

Av NTB | 25.05.2023 14:19:14

Sport: Tidligere torsdag kunne de belgiske avisen Het Laatste Nieuws og DH Sport erfare at Deila var ferdig i klubben etter at klubben avlyste ettermiddagens pressekonferanse med deres norske trener.

«Ronny Deila (47) er ikke lenger trener for Standard. Den norske treneren har nettopp annonsert sin umiddelbare avgang fra Rouches. Det er nå ingenting i veien for en overgang til Club Brugge», skrev Het Laatste Nieuws.

DH Sport erfarte også at Deila hadde valgt Club Brugge.

Den siste tiden har nordmannen blitt kraftig linket til Club Brugge og flere medier har skrevet at han allerede har en avtale med storklubben. Det var han imidlertid ute og tilbakeviste etter 0-3-tapet borte mot Westerlo lørdag.

– Det som står skrevet i avisene, er ikke sant. Jeg har ikke noen avtale med Club Brugge. Det har ikke vært noen kontakt mellom klubbene. Jeg har en kontrakt her (Standard) og er tilfreds her. Jeg vet ikke noe om det som skrives i mediene. Det skaper uro rundt klubben, sa Deila ifølge Het Laatste Nieuws.

Deila tok over Standard Liege foran inneværende sesong etter en suksessrik tid i New York City. Han ledet laget til sin første MLS-tittel.

47-åringen startet sin trenerkarriere i Strømsgodset. Han har også vært i Celtic og Vålerenga.

(©NTB)