Menu
Et 20-talls unge menn var med i konkurransen. Her er et knippe av deltakerne. Foto: Stefan Jeremiah / AP / NTB

Timothée Chalamet møtte opp til egen dobbeltgjenger-konkurranse

Deltakerne i en Timothée Chalamet-dobbeltgjenger-konkurranse i New York måtte se to ganger da skuespilleren selv møtte opp på arrangementet.

Av NTB | 28.10.2024 09:19:45

Kuriosa og kjendiser: I Washington Square Park hadde omtrent 20 unge menn med markerte kjever og bølgete brunt hår møtt opp for å konkurrere om hvem som imiterte den kjente skuespilleren best.

Chalamet, kjent fra filmer som «Call Me by Your Name», «Dune» og «Wonka», overrasket deltakerne da han møtte opp med caps på hodet og flere livvakter rundt seg. Der tok han bilder sammen med sine dobbeltgjengere som har spredd seg i sosiale medier.

– Hvordan vet vi at det er han og ikke bare en veldig god etterligner? spør brukere i kommentarfeltene.

– Alt ligger i nesen. Hele beinstrukturen egentlig, sier den 27 år gamle kvinnen som nyhetsbyrået AP har snakket med.

Konkurransen ble annonsert via flygeblader i New York, og prisen for å vinne beste etterligner var 50 dollar. Før Chalamet selv hadde ankommet, og deltakerne hadde begynt å gå ned den røde løperen i Chalamet-inspirerte antrekk, ble arrangementet avbrutt av politiet.

Etter å ha funnet et alternativt konkurransested på en lekeplass i nærheten, fortsatte arrangementet til glede for oppmøtte publikummere og deltakere.

21 år gamle Miles Mitchell i et lilla Willy Wonka-kostyme ble til slutt kåret som vinner og feiret med å kaste godteri fra en koffert mot publikum.

– Jeg er glad og overveldet. Det var så mange gode etterlignere med, sa vinneren.

Hva som er nøkkelen til en god Chalamet, er tilskuer av konkurransen Lauren Klas ikke i tvil om.

Arrangøren fikk en 500 dollar bot for å avholde en kostymekonkurranse uten tillatelse, og måtte forlate parken. En deltaker ble også påsatt håndjern og ført bort av politiet uten at det ble klart hvorfor, skriver nyhetsbyrået AP.

(©NTB)

Flere nyheter: