Menu
Alexandra Breckenridge som Mel Monroe og Martin Henderson som Jack i serien «Virgin River», som nå er fornyet for en sjuende sesong. Foto: Netflix / Handout / NTB

«Virgin River» fornyet – blir den lengstlevende dramaserien på Netflix

Mens koseserien «Virgin River» nærmer seg premiere på sesong seks, melder Netflix at det kommer en sjuende sesong.

Av NTB | 24.10.2024 13:09:21

Kultur og underholdning: Med sju sesonger i havn blir «Virgin River» dermed den lengstlevende dramaserien, så vel som den lengstlevende engelskspråklige serien, på strømmetjenesten, ifølge Deadline.

Netflix-serier som «Grace and Frankie» og «Orange Is the New Black» er også å se i sju sesonger, men er karakterisert som komedier.

Suksesser som «House of Cards» og «The Crown» fikk bare seks sesonger hver. Den spanskspråklige dramaserien for tenåringer, «Elite», har riktignok åtte sesonger hittil – men har med 64 episoder færre enn «Virgin River», som med fornyelsen vil være oppe i 74 episoder.

I likhet med sjette sesong, som kommer 19. desember, får sesong nummer sju ti episoder.

Seere som følger med på det romantiske dramaet, vil endelig få se at det blir bryllup mellom Mel og Jack. «Virgin River», som er basert på Robyn Carrs populære romanserie, har holdt på interessen.

De første fem sesongene har alle entret Netflix’ topp 10-liste over engelskspråklige serier siden listen ble lansert i 2021. Sesong fem er ranket på topp 10 i 77 land.

(©NTB)

Flere nyheter: