Menu
Her er Sean «Diddy» Combs (midten) sammen med sønnene Quincy Brown (f.v.), Christian Combs og Justin Combs på premiere i 2017. Med på bildet er også Diddys mor Janice Combs. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB

Diddys seks eldste barn med felles uttalelse: – Vi elsker deg, pappa

Seks av rapperen og musikkmogulen Sean «Diddy» Combs barn tar bladet fra munnen.

Av NTB | 23.10.2024 10:09:41

Kultur og underholdning: I en felles uttalelse, delt i sosiale medier, beskriver de den siste tiden som «ødeleggende» for familien, melder NME.

Quincy, Justin, Christian, Chance og tvillingene D’Lila og Jessie Combs, som er i alderen 33 til 17 år, har også lagt ut et bilde av seg sammen med faren – tatt i et familieselskap.

– Mange har dømt både ham og oss basert på beskyldninger, konspirasjonsteorier og falske fortellinger som har spunnet ut i det absurde i sosiale medier, lyder det i innlegget fra de seks eldste barna.

I innlegget henvender de seg deretter direkte til faren, som sitter i varetekt:

– Vi står samlet og støtter deg hele veien. Vi holder oss til sannheten og vet at den vil seire og at ingenting vil knekke styrken i familien vår. Vi savner og elsker deg, pappa.

Til nå har mer enn 130 personer anklaget Sean «Diddy» Combs for blant annet voldtekt, seksuelle overgrep og seksuell utnyttelse og gått til sivile søksmål.

Han er også tiltalt for seksuelle overgrep, kroppsskade og utpressing i en sak der føderale myndigheter beskylder ham for å drive et «sexforbryterimperium».

Sean «Diddy» Combs’ rettssak begynner 5. mai neste år, og han benekter alle anklager.

(©NTB)

Flere nyheter: