Mats Zuccarello (til høyre) gratulerer Matt Boldy etter scoringen i andre periode. Zuccarello sto for assist på målet, og scoret selv et mål senere i perioden. Minnesota Wild vant 5–1 over Florida Panthers. Foto: Wilfredo Lee / AP / NTB.

Både mål og assist for Zuccarello i Wild-seier – Lilleberg med ny assist for Lightning

Mats Zuccarello var i slaget da Minnesota Wild slo Florida Panthers 5-1 i NHL tirsdag. Nordmannen noterte seg for både mål og assist.

Av NTB | 23.10.2024 03:49:09

Sport: Minnesota Wild åpnet kampen sterkt og vant første periode med 2-0 etter scoringer av Marco Rossi og Marcus Johansson.

Wilds tredje mål kom etter 2.40 i andre periode ved Matt Boldy, der Zuccarello og svenske Joel Eriksson Ek sto for assists. Nordmannen sendte pucken mot mål der Boldy fikk køllebladet på den.

Panthers reduserte deretter ved Sam Bennett, før Zuccarello tegnet seg på scoringslisten etter 13.58. Målet var et produkt av fint spill fra Wild.

Tredje periode endte målløst, slik at Wild vant 5-1.

Zuccarello fikk totalt 16 minutter og 42 sekunder på isen og noterte seg altså for to målpoeng.

Lilleberg gjorde godt forarbeid da han brukte muskler og kom seg inn foran mål med pucken. Målvakten slo den løs, men på returen ventet Brandon Hagel som satte inn sitt tredje mål for kvelden.

Lilleberg pådro seg også to utvisningsminutter for roughing. Både assisten og utvisningen kom i andre periode. Assisten var hans andre på de fire kampene han har spilt denne sesongen.

Nordmannen fikk rett over 19 minutter på isen.

Kirill Kaprizov jobbet seg fri og slo pucken til Zuccarello, som hadde store deler av målet å sikte på. Han gjorde ingen feil da målvakten var utspilt av Kaprizovs finter. Deretter var det Eriksson Ek som sørget for Wilds femte mål.

Nordmannen Emil Lilleberg sto for en assist på Tampa Bay Lightnings femte mål i oppgjøret mot New Jersey Devils, som endte i 8-5-seier til Lightning. Det var hans andre kamp på rad for NHL-laget.