Menu
En mann er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en kvinne ble funnet død og et barn hardt skadet i Vestnes tirsdag. Foto: Marius Simensen / NTB

Mann siktet for kroppsskade med døden til følge etter at kvinne ble funnet død i Vestnes

En mann er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en kvinne ble funnet død og et barn hardt skadet i Vestnes i Møre og Romsdal tirsdag.

Av NTB | 22.10.2024 15:59:05

Kriminalitet og rettsvesen: Mannen er foreløpig siktet for grov kroppsskade med døden til følge på kvinnen og grov kroppsskade på barnet, opplyser mannens forsvarer, advokat Roy Peder Kulblik, til Dagbladet.

– Han er, eller har vært, til fremstilling hos lege, sier Kulblik.

Han har foreløpig ikke snakket med sin klient og har derfor ingen ytterligere kommentar.

Politiinspektør Anders Skorpen Trøen i Møre og Romsdal politidistrikt bekrefter overfor NTB at den pågrepne mannen har status som siktet, men ønsker ikke gå inn på ytterligere detaljer i forkant av en pressekonferanse klokka 18 tirsdag.

Kvinnen ble funnet død tirsdag morgen i 10-tiden, og barnet ble sendt til St. Olavs hospital. Den nå siktede mannen ble pågrepet kort tid senere i nærheten av der kvinnen og barnet ble funnet.

– Det var en udramatisk pågripelse, sier Trøen til NTB.

Han ønsker ikke å gå inn på hva slags skader den døde kvinnen eller det skadede barnet hadde. Han vil heller ikke svare på om det er gjort funn av våpen eller andre gjenstander på åstedet.

Politiet ønsker heller ikke å si noe om relasjon eller alderen på de tre.

Flere nyheter: