Menu
Rima Iraki slutter i NRK og begynner i Romerikes Blad. Her er hun under det nasjonale minnearrangementet i Oslo Spektrum, 10 år etter terrorangrepet 22. Juli 2011. Foto: Fredrik Hagen / NTB / POOL

NRK-profil Rima Iraki blir samfunnsredaktør i Romerikes Blad

NRK-profil Rima Iraki (41) er ansatt som samfunnsredaktør i Romerikes Blad. – Nå skal jeg tilbake dit jeg kommer fra, sier hun.

Av NTB | 22.10.2024 12:29:27

Kultur og underholdning: Iraki har blant annet vært programleder i Uriks og nyhetsanker i Dagsrevyen. I tillegg har hun vært programleder for store direktesendinger.

Men nå går hun altså til Romerikes Blad. Hun begynner i jobben i mai 2025 etter at hun er ferdig med et bokprosjekt for Kagge forlag.

– Jeg skal inn i en ny rolle der jeg både skal få lov til å mene noe offentlig gjennom kommentatorjournalistikken, og samtidig få jobbe med ledelse, sier hun i en pressemelding.

Ansvarlig redaktør Mads Yngve Storvik i Romerikes Blad sier at han er fornøyd med ansettelsen, og han sier at Iraki representerer en spennende fornyelse og vil bli en viktig profil.

– Både Romerike og resten av landet kommer til å merke når hun er i gang, sier han.

Rima Iraki har vokst opp og inntil nylig bodd i Lørenskog. Romerikes Blad holder til på Lillestrøm og er Amedias største lokalavis med et opplag på 31.000 eksemplarer. Avisa dekker 12 kommuner på Romerike, med Lørenskog, Lillestrøm og Ullensaker som de tre største.

(©NTB)

Flere nyheter: