Menu
Toni Cornell er datter av den avdøde rockestjernen Chris Cornell, som TMZ også publiserte dødsbilder av – og ikke fjernet. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB

Chris Cornells datter hardt ut mot TMZ

Toni Cornell, datter av den avdøde rockevokalisten Chris Cornell, fordømmer nettstedet TMZ sin publisering av bilder av en død Liam Payne.

Av NTB | 21.10.2024 10:19:29

Kultur og underholdning: I en skarp uttalelse hun delte på Instagram kritiserer Toni Cornell TMZs beslutning om å publisere bilder av Paynes hotellrom og kropp etter at han falt i døden fra hotellbalkongen.

– Etter å ha sett disse bildene klarer jeg ikke å la være å reflektere over min egen opplevelse da tilsvarende bilder av min fars død også ble publisert av TMZ, skriver Cornell, i dag 20 år, ifølge Billboard.

Faren, som var vokalist i Soundgarden, ble i 2017 funnet livløs i et hotellrom få timer etter en konsert. Også da publiserte TMZ sterke bilder av farens død, noe som påvirket datteren dypt.

– Som 12-åring snublet jeg over disse bildene mens jeg skrollet på iPad-en min, og det var ubeskrivelig traumatiserende, og noe jeg fortsatt bærer med meg den dag i dag. TMZ har fortsatt valgt å ikke ha anstendighet nok, sju år senere, til å fjerne disse bildene fra internett, og det er noe jeg mener bør gjøres, skriver Toni Cornell.

TMZ fjernet bildene av Liam Payne etter sterke reaksjoner, men det er ifølge Cornell likevel for sent.

– Det betyr ingenting. De burde aldri ha vært lagt ut i utgangspunktet. Det knuser hjertet mitt å tenke på at hans sju år gamle sønn, Bear, en dag kan komme over dem og få det like vondt som jeg hadde.

Cheryl Cole, moren til Bear, uttrykte fredag samme bekymring i sterke ordelag. Hun er mest bekymret over at Bear en dag vil få tilgang til «de avskyelige reportasjene» fra dagene etter dødsfallet.

– Det knuser hjertet mitt ytterligere at jeg ikke kan beskytte ham mot det i fremtiden, skrev Cole i sosiale medier og ba om at ekskjæresten skulle få hvile i fred.

(©NTB)

Flere nyheter: