Menu
M2M med Marion Ravn (t.v.) og Marit Larsen da de lanserte andreplaten «The Big Room» i 2002. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Asia først – så skal Marion og Marit gjøre sin første «ordentlige» konsert i Norge

Selv om M2M-jentene turnerte rundt i verden, holdt de aldri noen «ordentlig» norsk konsert.

Av NTB | 18.10.2024 10:09:16

Kultur og underholdning: Men nå, to tiår, et bandbrudd og en fersk gjenforening senere, er tiden kommet for en stor norgeskonsert for Marion Ravn og Marit Larsen.

Dagen etter at de delte nyheten om en turné i Asia på Instagram, er det klart at voksenutgaven av M2M skal åpne festivalen OverOslo onsdag 18. juni neste år.

Marion Ravn tror det blir magisk å stå på scenen og feire 25-årsjubileet til popduoen.

– Vi får endelig muligheten til å gjøre det vi alltid drømte om, og jeg gleder meg enormt mye til å stå på scenen med Marit, sier Marion Ravn.

– Vi tar med oss følelsen av å gjenoppdage både vennskapet og disse nydelige låtene igjen, opp på scenen. Årene vi var sammen snudde opp ned på absolutt alt i livene våre – og ble et vaskeekte eventyr som fortjener en bedre slutt. Nå skjer det, sier Marit Larsen på sin side.

M2M ble dumpet av plateselskapet i 2002 da andre album ut ikke solgte som forventet. Ravn var den første som fikk soloplatekontrakt, med samme plateselskap. Det skapte oppstuss, noe hun snakket ut om i «Hver gang vi møtes» i 2013.

Turneen som de starter i Asia har fått navnet «The Better Endings Tour».

(©NTB)

Flere nyheter: